ЏоРЏ-ина. ПирамиТка Лили(пу)Т БокиЧка ..Ако заборавам некого се извинувам! Е женишта баш би сакала да сплескаме една јака пијанка, Георгина да збори, јас да се смејам, Пирамитката да шармира и да ме држи позитивна, Бокичка за да раздимиме онака ...алкохолизирани некој опасен муабет, на нашки, и Лилит зошто без сарказам, you may as well move to Disneyland...
Баш би сакала да го запознаам малку самобендисаниот,но и одлучниот,духовитиот,интересниот NightWalker,да видам баш што појава е ....
Би сакала да ја запознаам blueparadise. Ми личи како фино девојче со зрело размислување, иако е на моја возраст.
Мило ми е што мислиш така за мене, и ти мене ми се допаѓаш (искрено) и баш би сакалa да се запознаеме и да се подружиме.
Сум рекла веќе дека сакам и јас да те запознаам? Не? Епа сега кажувам! Сестра ин витро не се игнорира туку така Што се однесува лично до мене, можеш да очекуваш и алкохолизиран муабет а богами и сарказам. Абе цело паковање! Тото Котуњо, овај, туто комплето де А верувам и не само од мене, познавајќи ги феминките кои ги спомна.
Со секојдневното наше дружење овде на форумчево нашево убаво место за релаксација,учење нови работи има многу личности кои би сакала да ги запознаам би ги кажала: teddybear Ema.Sk mims-89 Trendafilka blond wolf4e julie77 karina8 baguf4e macysh Phyramide Strumfeta93 Nightwalker Mistery А секако има уште мн огу други но во моментов овие ми текнуваат онака
Lilit-поради една нејзина тема и се зачленив на форумот Trendafilka-можеби и ја познавам како да прочитав дека ми е комшика Annath-фина, културна и секогаш тука да помогне, мене ми е ептен мила Teddybear Offspring Nova
Најмногу од се сакам да ја запознаам Lacrimosa-која што едноставно ја обожавам и секој ден ја читам. Краток период сум на форумов ама од почеток кога почнав да пишувам на темата со која што сум највеќе засегната и се обратив нејзе и девојката несебично ми даде совет, а со тек на време гледам се повеќе заеднички теми имаме. Потоа сакам да ја запознаам Annath која дава супер медицински совети ... И сакам да ги запознаам девојките кои ми оставија добар впечаток како Trendafilka, Unfaithful18, , Hipica, Strumfeta93, rossonerka ...а за понатаму ќе видиме се надевам листата ќе ми се зголеми сепак тука сум неполн месец
Долг ми е списокот Спојлер Angelche Annath julie77 Gordana10 firequeenn Lux rossonerka Ariel baguf4e BoaVista Bokicka Dafnee enca.69 Fearless GeorGinnA Go-Girl HeidiDiWalt karina8 k.i.m Lilit LivingGlam marama mims-89 Mistery Offspring Phyramide RainBow SexyLady sesilija Sparks starfish teddybear TheCandy880 Trendafilka Wild.Child x.Daisy.x ФБИ Блонд Бројчето Хипица Лудото Кате21 Скајангел
лилит- ѕвер е! трендафилка hipica annath оффи иии.... да не заборавам, драганчето! dragana.sweet! хахахаххаха кој постови ги има девојката хахаах
eeeeee јас сакам да ја запознаат пирамидка и џули во тандем цела вечер за сурли да збориме, за типци и мускули целулит и масажи....и тако даље Oфи-мојот хот лајн после 3 на сабајле Спојлер и тоа набрзо ќе ниде , да трачариме за ..... ,,,, ..... .... ..... .... ! лилит- Eдноставно ја обожавам! Tрендафилчето- зашто низ исти маки идеме....ќе се утепаме од зборење за диети, а и ќе се утепаме од муабетење, зашто сум тежок дрдорар јас само зборам ливинг глам-Kако што има кажано, едноставно многу слични работи ни се имаат десено во живото и до новиве грл1985, едноставно интересна особа ми е.... Aма ризична ми е, дечко ми ќе ја заљубе п.с не би прибирала (т.е би до некаде) ама многу девојки би сакала да ги запознаам...така да да не праам листа ко на факс Jас сите ве сакам (ок, да не се лажеме не баш сите) ама повеќето да