Офи, да ти кажам за малку ќе погодеше- не гатам на гравчиња, гатам на леќа Таа е вистината, затоа погодив, и како што кажав претходно, одамна ти го имам ова кажано нели ?
Па тие што ќе ги запознаам наскоро, во прв ред, оние со кои најмногу контактирам и приватно, и со кои планирам кафе, мартини, шопинг, верверички и други интересни ситуации. Воглавно многу смеа и многу лезетски седенки на кои искрено уште сега им се радувам
Па искрено би сакала повеќето да ве запознаам,сега ќе кажам само неколку,како на пример,Марама,Лудото,Виножитка,Џули,Лакримоса и уште некои ама ај ќе кажам во некој следен пост,инаку ако некоја сака мене да ме запознае расположена сум во секое време,некако се зближивме на форумов,има прекрасни личности. Редактирам морав Карак,нејзе сакам да ја запознаам и Мерлинка кога ќе одам во Струга
и јас пред да се зацленам многу време минував во читанње на темите, па мислам дека прво би сакала да се запознаам со реинбоу( виножитка) па со хипица, трендафилка, мисс индепендет и многу други...
Гледам дека Лилит има најубави мислења на форумот,па би сакала со нејзе да се запознаам!Се што прочитав од нејзе,ама буквално се ми се допаѓа..
Јас си сакам видување со сВите!!! Нарочито читај тука: - Струшките момичиња што не си ги знам, Катакомба, Белиот Ангел, Сонцето555 и останатите... Со Лакримоса си се запознав. - Охридските бисери ЛивингГлам, Теодора, Бичд и другите... Дајте тоа колачето гратис да го к’снев м? Со еден охридски бисер си се запознав... ке си пиеме кафенце Диди1982. - Триото сестринско Пирамида, Џууу ууу уули и Бокичка. Ке ви се роди сестриче, осеќам. - Трендафилка, корисничкото ти е превод од името мое. - Колегинскиот правнички свет, пребројте се: Лолита, Старфиш, Боа, итн ... - Блонд, да си ја гушнам во живо, настрана од фејсбуковско манијачење. - Жапче-саркасче. ФБИ, сомачниче. - Јарецот го чекам на гости, кафе со ТедиМече и лудо лето со Марамче.
LivingGlam, Maca Love, rossonerka, Marilyn-Monroe, XdaisyX, pink4ever, zhapce, Teodora, Lacrimosa, irenna, sesilija, Zlatusko, FBI, Annat... Има и други ама не можам во моментов да се сетам
Bака сега,за овај месец се овие:лолита-супер мама,и одличен советник ливинг зашто е уникатна и необиично девојче кое хипнотизира Tрендафилка -едвај го чекам нејзиниот дневен пост,ја обожавам Tие се засега
Детски додаток на списАкот. Сакам освен со горенаведените, да си правам Иди ми доѓи ми и со Хипиче-мило девојче, пис брату, Штрумфчестото цуриче и Кате21-да си поплачиме заедно за непосакуваната колоритност на нашите луди глави. Ма хајде да се волимо со сВите.
Значи најпоќе сакам да ја запознам Lilit, не знам зошто Исто така сакам да ги запознаам blond, Trendafilka и Lacrimosa...
Па би удрила едно денско појачано кафе со Пирамитка и Теодора да евоцираме спомени од нашата ни младост лудост, Мерлинка и Жапче да не смееат до солзи, без Боа, ФБИ, Роси и Мисица не ја бива работата, Трендафилка и Хипица ми се на список ама за кафе испод палме, Лакримоса би ја водела на Еротика фест, ептен лудо би си поминала со неа баш таму...малку манијачење не е на одмет...Оффи и Ашлинг ептен ми се интересни и би сакала со нив и у фаца да полемизирам, Блонд за да си ги оговараме свЕкривиците..... , Ливинг и Марамче-зашто зрачат со добрина, а од помалечките Багуф4е и Волф4е....
Епа време и јас да си ги кажам моите желбички на темава иако повеќето сакам да ве запознаам еве да издвојам неколку прво ќе почнам од најстарите членови: Лилит заота што ми е омилен форумски лик , Виножитка, Горде, Ариел, Шилеа, Енца, Бројче, потоа Офи, Трендафилка, ФБИ, Тедимече, Лакримоса, Марама, Мерллин, Пирамида, Џули, Боа, Љубам и има уште ама мака ми е да пишувам Во следна прилика
сите они кои на овој форум гледат како на место на кое може да се исповедат за се што им се случува и да добијат совети од девојки (и машки) на различни возрасти со различни размислувања и сфакања. Фемина посебно во овој период ги замени моите најдобри другарки кои моментално не се во мојот град. Фала ви што сте толку фини
Никого, тешко ширам познанства се зезам. Форумот не го гледам на тој начин каде што можам да најдам нови пријателства а и би ми изгубил смисол тогаш (не би ми бил интересен . Форум си е форум сите форумџики ми се исти и ок