Со билката секако Со Marilyn-Monroe,marama,Trendafilka,Offspring,blond,XstrongerX,RainBow,Lilit и Hipica
Од кај да почнам Hipica, Мarama, Marilyn-Monroe, Offspring, Rainbow, Tedybear, Crazy-lady, Miss-Idependet, Boa Vista, FBI, Lilit, MacaLove,The candy , Sephora, Phyramide, Њild child и нормално многу други ама овие девојки редовно си ги читам и си ми многу интересни, позитивни, и драги Абе сите ве сакам сите феминимки на форумо (со исклучок на изродите )
Би сакала да се запознам со Мерлин, Лакримоса, Гоу грл, Вајлд, тие што ги имам на фејс не се рачунаат , а со Ким веќе се запознав.
LivingGlam, си имам створено некоја ментална слика на девојка каква што мислам дека е, и многу би сакала да видам дали сум блиску до замислата. Браво девојко, ептен си ми нежнотија.
Magnolija иако се имаме на фб. се знаеме од исти град сме убаво би било да се запознаеме онака karina8 слатка ми е не знам зошто кога и да ја читкам имам слика пред мене како да е некое девојче многу мило на фацка 1209 си ги погодуваме муабетите ова беше само мала допуна на претходната ми листа
Би сакала да ја запознаам лудото и да свртиме неколку водлести муабети ОФи ми изгледа слободна и либерална девојка , значи и таа е на списокот карина ми изгледа многу амбициозна некој што ќе ме бодри за понатмау во животот со Рејбоу би сакала да си ги прераскажувам впечатоците од книгите , а сигурна сум дека имаме и други заеднички работи
Мислам дека имаме иста претстава за неа. Обично кога ги разгледувам темите во убавина и мода, од нејзините коментари добивам слика на некое ептен нежно суштество... Освен неа, би сакала да ја запознаам и росоњерка бидејќи ја следам од поодамна од друг форум и кога видов дека и овде ни се придружила - баш ми беше мило. И Дафне спаѓа во листата. Многу сакам да ја читам
Еј што убаво ме замислувате сите, да ме видите ќе се разочарате Теодора, Жапче, Саја, Ординери, Љубам, Мерлинка и Марама (заедно ги сакам), Милки Кенди, Гоу Грл, Кендито, Бичд, Лолита, Фајрквин... плус тој долгиот список што веќе го имам напишано, и плус неколку што сигурно вака од сабајле сум ги заборавила, а ќе ги дополнам. Сите ми се мили и посебни, сакам кафиња да се пијат бре!
Мислите кого несакам да го запозаам ? Hippica - бидејќи со нејзините мислења многу пати ми помогнала. Offspring - бидејќи е од Велес и размислува созреано. Wild.Child - секогаш е активна на форумов, и кога ќе го прочитам нејзиново Корисничко име,знам дека напишала нешто паметно.
Колешките матурантки од форумот, може ќе се погодиме некаде заедно од година - карина, кенди, д креб - испуштив некоја ? Офспринг ја знам, не знам дали ме прочита некна кога кажав дека мислам оти ја видов ама додека се свртев ја снема. Ливинг, затоа што, ете така, баш ме интересира каква е форумската балерина. Марама, Рок а фела, лолита, и остала багра од ,,што би и кажале на форумџиката над вас,, Хипица затоа што најдолго ми остана во сеќавање, уште пред да се зачленам ја заприметив - лонг тајм агоу - не сум stalker Багуф4е и пуфи цуфи затоа што имаме сличен вкус за алишта Љубам - ако ме прими да и одам на гости таму каде што е сега Жапче - сигурно не е така жабеста како што ни се претставува Мерлинка - сега ми текна на неа, таа ме потсети на титови млади сили Епа не ми текнуваат веќе, ми се качи шеќерот уште од сабајле, лапнав 2-3 колачи.
Иако кога се зачленив најискрено бев многу скептична по ова прашање, не ни размислував дека ќе си го поставам (не знам зошто), ме изненади фактот дека многу личности ми оставија навистина силен впечаток. Ги има повеќе, но дефинитивно ми останаа највпечатливи nena2010, MarylinMonroe, Phyramide и се разбира Offspring Интересни, со одлична смисла за хумор, силни и карактерни Искрено си уживам кога им ги читам постовите.
zhap4e Sparks Offspring firequeen Trendafilka Piramidka starfish veri marama Merlinka mime87 и други супер би било кога би имала можност сите да ги запознаам затоа што сите ми се драги ве сакам сите