Има форумџики кои ги знам од социјалните мрежи, а исто така со некои се имаме запознаено во живо. Би сакала да запознаам повеќе форумџики, но сега би ја издвоила Љубам, бидејќи е прекрасна. Од ден во ден, се` повеќе и повеќе ти се воодушевувам.
Прво би сакала да ги запознаам тие што се близу моја генерација, со кој што можам да направам моабет, можеби би имала некои заеднички до сега неотркиени теми. Спојлер baguf4e Wild.Child Avril.09 Elennaa blueeparadise pink4ever SexyLady Tenkai А еве ги останатите кои сакам да ги запознаам, кои можаt да ми бидат репер, можам да учам од нив. Спојлер AlicaInWonderland Sparks БоаВиста enca.69 FBI GeorGinnA k.i.m LivingGlam, marama Fearless lacrimosa ljubam Ете го мојот список во целост
Моментално на кои веднаш би се сетила: Srekicka, LivingGlam, Bright, Abeja, Offspring, zhap4e, Gordana10, tessie, bittersweet, Valerin, angelce1................. до сите
Јас би сакала да ги запознаам: Љубам Дузи Пинк фор евер Ла чика Ливинг глам Мисс независна Карина ФБИ..... ..има уште, ама сега за сега - толку.
Најмногу со AlicaInWonderland често се пронаоѓам во нејзините постови, а да не ја заборавам и Храбрата Sephora