Не знам кои ми се во претходниот список, но повеќето кои што сакам да ги запознаам си знаат. Нови на листата што сакам да ги запознаам се:Саја, Жапче и Елементал
Абе чудна работа, кога се зачленив на форумов мислев дека никогаш нема да се вклопам. И лека полека почнав со читкање, (не толку) срамежливо пишување по темиве, и оп, се` повеќе и повеќе вниманието ми го фаќаат толку исклучителни девојки (и момци, да, да) што мислев дека не ни постојат во ваква ограниченка земјичка. Имам и претходно пишувано, ама дека е проширен списокот, па да го продолжам, како што е адет: Ливинг Офи Пирамидка Мимс89 ФБИ марама Росоњерка Најтвокер Елементал Каролине.Коста Мерлинка Жапче Лудото Сигурна сум дека колку подолго форумствувам ( ), толку овој список ќе станува подолг. Нема да набројувам причини зошто сакам да ги запознаам, предолго би било, ама секој зрачи со толку уникатни енергии, што мислам дека би било штета во живо да не можам да си помуабетам.
Јас лично многу си ја сакам дружбата со сите феминки тука, но како посебни кои ми оставиле прекрасен впечаток со своите совети и мислења и кои секако би сакала да ги запознаам се: 1.Rainbow 2.Hipica 3.Trendafilka 4.Marama 5.Rock a fella 6.Mina 7.Miss Indipendet ... секако дека има и други но овие се девојките кои според мене се слика на една вистинска независна самостојна современа ЖЕНА!!
Можеби ќе заборавам некоја но ајде оние што ми идат на памет 1.Пирамида 2.Лилит ама баш секогаш е своја кога и да прочитам нејзино мислење и без да видам знам дека е таа 3.Реинбоу 4.Жабче Едит ја заборавив Боа Виста ме фасцинира во темата фудбалски натпревари зошто и јас се интересесирам за фудбал Ама и Мерлинка бе како можев да ја заборавам
Прв пат ќе пишувам овде. И да кажам дека многу форумџики ми оставиле голем впечаток. Имам желба да ги запознаам: Лилит Саја Трендафилка ЛивинГлам Жапче Спаркс Сесилија Мимс Лудото Мисс Некако посебни ми се, и ми оставиле голем впечаток. Ги почитувам многу.
Мора да си го проширам претходното мислење. Сакам да се запознаам и со Ози, Џуси, Венди, Еленаа, Калиопе, Саја Позитивни, секогаш спремни за шега Срциња Редикт, и ГарповаВ
Хипица,Трендафилка,Бројче,Лилит,Гоу грл,Вајлд Чајлд,Бејбикети,Анатх,Марли,анфејтфул,боа виста...има и други ама толку ми текнаа сега
И јас сакам Вајлд да ја запознаам, многу. Со Мимс осумдесетидевет сакам исто. И ФБИ, иако не сме размениле никогаш муабет настрана од темиве на форумов, си имам за неа преубав впечаток уште од изборите кога пишуваше во темите и до ден денес обожавам да ја читам. Ааа и една друга, ама неа ќе ја запознаам сега брзо и сум смајли што се отепува од ѕенѕање