Најмногу би сакала да ја запознаам Трендафилка, најголем впечаток ми остава. Потоа Пирамида, Лилит, Лудото, Ливинг, Карак и Љубам ми се уметнички души, и неколку други... во главно нивните мислења секогаш ми паѓаат во очи, интересни се и дискутабилни.
На доста долгиот список ќе ги додадам Бич`д, Мерлинка, Магнолија, Саја, Геа, Лолита, Дузи (која сум во план да ја запознаам ) и знам дека ги броев повеќе ама не ми текнуваат сега.
Мхм, и јас да си ја кажам мојата листа. zhap4e Trendafilka ljubam Go-Girl... тоа е сега за сега. Edit-ludooo, и тебе сакам да те запознам.
би се запознала со сите што сакаат да ме запознаат, не одбивам ја, ко ромите сум, на поклонет коњ,опаш не се гледа баш комуникативен човек сум, дури и на нерви ќе ви се качам колку само многу сакам да зборам!!! Pаковското во мене епосилно, шта чеш
Сакам Мимс-89 иако не е нова. Мене ми е како нова играчка. Прво кога се појави не ја обожавав многу. Потоа почнав да ја читам. Редовно. Многу ми е интересна. Паметна девојка. И секогаш се смеам на нејзините постови. И така ете тоа ми е најново сакам Мимс да ја запознам. Сакам и ова Лудото над мене. И сакам Елементал. Дузи. Мистериозната.
На форумов има многу интересни личности кои сакам да ги запознајам но како за прв пат ќе издвојам само 2 во нареден пост останатите Најмногу би сакала да ја запознам ЖАПЧЕ Спојлер бидејки кога ми беше најтешко од цел форум само таа ми прати ЛП која ми значеше многу и затоа е посебна за мене и и пракам За втората личност малку ми е страм да кажам Спојлер REINBOW незнам што ќе си помисли но има нешто посебно во девојката што ми се допага, прво нејзината мистериозност и пред се што е строга на форумот(сакам строги личности кои умеат се да постават во совршен ред) и затоа многу ја почитувам
Дузи, Багуфче,Ловер,Боа, Лудото, Спаркс, Бијуорселф, ла-чика, ЛивингГлам, Мисс, Росонерка, хипица, бројчето, Смајли, Кенди,Старфиш, Тани, фби, Џуси, Саја, Мерлинка, Душица, енца и уште многу други
Мартинушка Спојлер затоа што кога ми беше најтешко,кога незнаев што да правам и мојот проблем го споделив овде таа ми пиша ЛП што многу ми значеше.Многу ја сакам и почитувам.