Уште еден форумски лик на листата - ноќниот шетач другарчето за ремет, непоправлив романтичар и поет.... Најти срц-прц
Офспринг, ВајлдЧајлд, Кенди, Боа, ЛивингГлам, Мисс, Жапче, ФБИ... Сите ми се интересни на свој начин Спојлер списокот ќе се продолжи
julie77 Offspring srcekrsacka angel Biljana bona emiljota glow Hipica jasmin kristin4e ludoto19 Lux mina Miss666 passion.for.fashion Shana Shelea simoncelicius sweetgirl1605 Tamarche92 Teresa94 trapalce XMaN има некој од Kичево
Вака до сега што ми оставиле впечаток:rossonerka,Offspring,Hipica,crazyinlove,Trendafilka,Dusica-sk,zapce,Wild Child.LivingGlam итн..има уште ама овие се првите на кои ми текна..листата ќе се проширува. ps.се извинувам ако на некој му го згрешив името!
Енца,Штрумфета,Жапче,Гогирл,Лолита,Славица999,Јојоба,Лепааа, Дузи,ФБИ- е во моментов овие ми текнуваат,а и доволно ќе биде само тие да ги запознаам,засега
Lasrimosa (првата со која почнав да пишувам ЛП, па после се префрливме на ФБ) срцка таа. едвај чекам да ја видам во живо, али ќе биде септември, октомври Look Jojoba овие најмногу ми оставиле впечаток давајќи совети и такви ствари и срцки ми се. други не ми текнува во моментов... ако ми текне ќе допишам
Rock a Fella - Една од посимпатичните и поинтересните девојки кои сум ги видел. Lov3 - Без неа не ми е интересно на чет! LivingGlam - Mи делува префинето и нежно. Би ми било чест да ја запознаам. Trendafilka - Навистина интелигентна девојка! Многу сакам да ја запознаам. Phyramide - Спонзоруша сум,сакам да ме земе во Париз со неа! Шала. Има одлична смисла за хумор и исто како и Трендафилка,многу интелигентна. ljubam - Имаме иста пасија-фотографијата! Навистина ценам креативни луѓе...
Би сакала да се запознаат со Трендафилка - многу интелигентна личност, искрена пред се и уживам да ја читам, Дузи - секогаш позитивна, FBI, LivingGlam, ете тие ми оставија впечаток не ми текнува во моментов на некој друг а ги има
Јојоба funkygirl XMan BeYourself И сите други скокачи да земеме еден ден да скокаме заедно па да видиме кој ќе издржи највеќе
Долго време ја барав темава,и сега кога конечно ја најдов нема да почнам одма со кој би сакал да се запознаам туку да напишам за еден своевиден феномен кој го има темава Имено,како бе луѓе,гледам има некој што напишале и цела листа со луѓе кои сакаат да ги запознаат а имаат под 50 мислења на форумов??? Мене ми е чудно многу,може некој омилен да ти е само заради постовите кои си му ги читал,а за да сакаш да запознаеш? Сметам дека треба да се има бар доволно мислења "меѓусебно прифатливи" за да можеш да речеш овој/оваа е супер,би ми било мило да го запознаам да не бидам оф топик,имам и јас омилени на форумов,за да не се побијам сам себеси ке ги откријам кога ке напраам стаж и ке ми дадете договор за вработување
Прво, сакам да се запознаам со Look, Shaila и останатите Кичевчанки. Па добро бе, од Кичево сме, блиску сме, зошто да не? И онака на форумов си ни оди муабетот, хех Сакам да се запознаам и со Џуси и Ози, се знаеме само виртуелно, но едно кафенце, добар муабет и ЕДНО ООООГРОМНО смеење добро би ни дошло Не ќе е лошо, м? Би сакала и со Хипица, Лилит, Мимс, Саја, ФБИ, Виножитка, ЛивингГлам, Трендафилка, Офспринг (за некои работи не се согласувам со неа, морам да признаам. Но ми гледа како добра девојка)... ми се допаѓаат некои нивни размислувања, со задоволство би разговарала со нив, би ми дале по некој КОРИСЕН совет. Де за љубов, де за ова, де за она. Потоа би сакала со Росоњерка, МисИндипендент, Пирамитка, Марама и сите останати активни во темите за мода, поточно за модни критики. Би ја запознала и Љубам, НО ДА СИ ЗНАЕ, ЕДНО ЗАПОЗНАВАЊЕ И ФОТОСЕСИЈА. Секоја чест девојко Рок а фела би ја запознала, секако. Ми оди муабетот со неа Со проширен список за некој ден