Да ги додадам кон мојот список овие прекрасни сончки кои одвај чекам некаде да ги сретнам ,многу копнежи ми будат Пирамитката Ливинг Теодора Крејзилејди (нека ти заврши сесијата ,нема кај да бегаш ) ИксМенот (многу ми се изгуби нешто во последно време ,ама ајде ,ќе му пројде белким ) The little17 Енца Трендафило филфииилоооо моме Блонд Мистери Марама To B continued...
На мојата листа ги додавам Јипмен со неговата надпросечна смисла за хумор, Теодора, исклучително паметна личност, Дузи мила тебе морам да те запознаам кога тогаш, нема смисла од ист град сме, Елементал - the man who always saves the day, Џули, Мисс, како и Гоу.
ludoto19 спаркс жапчето марама МоннаСи штрумфета роси пирамитка blond crazylady Squirrel Уникатни се и мене ми оставија посебен впечаток , eдвај чекам негде да ве сретнам и да ви дадам една ваква сочна прегратка .
За дефинитивно да видам дали ме знае или не, а можеби и јас него го знам....може не......можеби ме видел, можеби не Сакам да го запознаам Yipman2 за да го нема тоа можеби ...и се разбира да видам што другари има
На листата ја додавам Венди . Предосеќам дека тоа би било една луда и вечер . Спојлер Си знаеме ние .
Сесилија, оти ептен ја почитувам и ценам.. можам да кажам фул пакет ми е за тоа како сакам да изгледа една моја пријателка. А можеби и дека баш ме потсеќа на најдобрата ми другарка. Абе Сеси арно ти викам, жена за сва времена
Ја надополнувам мојата листа од претходните неколку пати овде што пишував со thelittle17-слатка ми е за читање LittleDevil-ми се чини дека е девојче со црвсто карактерче и силен став Shelea-просто неодолива е ! eli25-секогаш застанувам на нејзините мислења и ги читам со внимателност,ме интересираат.