Go-girl ,сега видов дека е ме ставила у листа на запознавање но сепак уште кога се запишав на форумов јас си реков само сум дојден да успеам да ги разберам длабоките тајни на девојките со цел да изградам врска за срекен живот со партнерка фала на желбата за запознавање , ама нема да се оствари патем офтопик да знаеш сега егото од 50% на 75% ми го качи just saying .......
starbucks- ми се допаѓаат некои нејзини ставови, и знам со сигурност дека не е газолижач. и Кенди, по годиниве гледам колку мене е, ја читам редовно, ми се допаѓаат нејзините постови. Би ми била сууупер другарка Ииии да, ДИП БЛУ, супер типац, секогаш во гуд муд, за разговор е супер. А и иста музика слушаме бе. А да, и сака да го однесам во Крушино
Се извинувам доколку сум заборавила некоја. Више се збрлавев и јас, незнам ни кои ги пишав, кои не. AlicaInWonderland, angel92, angel4e121, Avril.09, BeYourself, bleff, blueeparadise, Cacy, CharmedGirl, crazylady, dancing.queen, Doozy, Dushica-sk, eli25, esperanca, GarpovaV, GeorGinnA, Grunge, Hiii, Hipica, innablood, IndieGirl, Juicy, La.Reina.Del.Sur, Lov3, LivingGlam, LittleDevil, Linn1, love.edward, martinuska, Miss.Ricci, Miss-Independent, minne-mouse, Monna.Monna, MonnaSi, najubava2010, OzzyAngel, Rock-a-Fella, Rose96, Rozich, simoncelicius, smiley-94, smiley-32, Sparks, specificone, starbucks, Strumfeta93, Tanny, thelittle17, vendiii, Vitorija, x.Daisy.x, Wild-GirL, zhap4e.
Од сите Феминки, до сега само со Дејзи комуницираме, преку фејсбук. Инаку, на листата од членови кои би сакала да ги запознаам ги додавам и: - Трендафилка - Многу ми е интересна и позитивна личност. Има познавања од сите области и теми, секогаш искрена и ведра. - Пирамидата - Што да се каже за нашата Пирамидка! Секогаш знае да те расположи и да те насмее! Голем број од нејзините постови се исполнети со сарказам, и сметам дека тоа и е една од јаките страни. - Ливинг Глам - Зрачи со харизма и смиреност! Секогаш позитивно настроена, уметничка душа... - Георгина - Нашиот филозоф. Во последно време, обожавам да ги читам нејзиниве постови!
На мојата листа ги додавам и Жапче, Нејтири, Елена, Карина, Џули, Лукс, Шилеа, Секси и Крејзи Лејди, Розич, Ели25, Лепа, Старбакс, Ани, ДеЛитл17, Геа, Блонд, Дулсе. Доста се за сега.
Пошто со никого се немам запознаено ако би можела со сите што се овде ќе го сторам ова комуникативна личност сум што сакам да се дружам,а деновиве почнав поактивно да го читам форумот така да уште не сум добра прочепкала за да речам кој ми има оставено најголем впечаток од сите вас феминки ПОздравчеее па почесто ке се читаме овде
Би сакала да ги запознаам : Doozy, Smilly, esperanca, Beached, Rainbow, Hipica, Ljubam .. Сеа за сеа толку. Ова се неколку личности со кои комуницирам или ми се многу драги и со задоволство ги читам
Блонд,Лепаааааа,Оффи а бидејки доста ми е симпатичен секој нејни пост овде би ја додала и најубава жими петко
смотана сум ги заборавила нена,лудото, и еленааа мислам дека беше девојчето која и она има прича тугината пуста да остане