lolyta777, Mistery, najubava2010, Phyramide, sesilija, zhap4e, Trendafilka, Gea, J. Ivanovska, Yipy-kripi, Elemental, Gordana, Lilit, Ana Karenina, Saya, Strumfetka, Theodora i Ariel.. Веќе ги запознав.. Merlinka i Maramka, Dafne..
Тоа би требало да сум јас . Јас сум јас. И јас би сакала да те запознаам Лудо, замисли два рака на едно место . Оффи и тебе сакам да те запознаам, шо муабет ќе падне за политика . А кога сме кај политиката, ја сакам и Боа. Посебно ми се мили правниците . Сакам и ТедиМече и Трендафилка.
Ееее, па мене никој не сака да ме запознае .. Добро, освен тие неколку што ги знам ... Ајде , не губам надеж, може ќе сака сепак некој на крајот да ме запознае ...
На мојата листа за пожелни запознавања ја додавам Мисица.....ептен ми е фаца бе...(иако не сум ја видела ) down girl down ....stay cool....me like you
Љубам и такоѓе оваа „кичестава“ над мене алиас Мис Независна И секако муживе бре! Јипман - за една тепачка у парк, ИксМенот - за едно кафе и муабет на нивоУ и Елементал - за да видам како изгледа Доктор Хаус во 3Д варијанта. Чисто за баланс, да не се испокараме толку жени на едно купче за тоа чии трепки се поубави
Па вака сега долга листа имам јас ... машко оти сум затоа На прво место прво би се извинил на Гоу за тоа што неќев да ја запознаам .... Срамот ме опстоши и ме замати како магла , Би сакал да го запознаам ова прекрасно девојче ... сигурен сум дека ке биде Фантастична насмеана средба 2. Пирамида .... THE FIGHT HAS BEGUN YOUNG LADY 3. LivingGlam ... Тој што Позитивност сее , со Јипи кафе ке жнее 4. Trendafilka ... Together we shall sing karaoke and reach the hearts of others 5. Vendi , Pelikuna i Специфик ... Навијачи на омразените тимови морам да ги сретнам да видам колку се спремни за својот тим :geek: 6. Doozy .... Кој рано рани , Јипман 2 на кафе го граби ... 7. Ljubam ... мислам дека сликички самолепливи ке ми направи 8. Rossonerka и Марама ... Јас од мода врска немам .. и ваша помош требам ... со хаска обожавам да си играм... цел ден да играм ... 9. Sessilia Ливке ние ке ставиме , богати ке се правиме... 10. CIA , LOOK , LUX , Deepblue, Divine, Елена , Martinuska и CrazyLady тимот со кој играчницата не згаснува 11. Дејзи крејзи ... ке се венчаме или да? 12. Zhapce ...хммм Never saw a frog that is that smart and funny hmmm .. i must explore more .... to a coffee we go 13. Rock-A-Fella посебно во карактер , едиствено на форум ! ке биде 14.FBI оти треба лесковачка да ме части ... 15. Џокси ... мора да се види ова чудо од дете 16. Тедибеар ... да видам зашто сакаат сите да ја гушкаат толку 17. Мистери ... oNE OF A KIND MAN 18. ELEMENTAL .... Мора да го видам др хаус у живо 19 . Најти олмајти .... фудбал awaits ! 20. xMan BEER AWAITS ! 21.Ana banana оти ми е интересно името xDD 22.La.Reina.Del.Sur чест е да ја сретнеш кралицата на југот ! 23. Lolita777 , Mona Beyourself и Блу од разни аналистички причини 24. Боависта , да ја запознам девојката со најдобар стил у модни креации и да ми даде совет два ! 25. Диносаурусот ONE OF A KIND DINOSAURUS ! ОВа е само желба .... нема пари за кампањата да почне да ги остварува овие желби ..
Мојава листа е многу долга. Нема да должам за секоја посебно..едноставно би сакала да ги запознаам затоа што се паметни девојки..девојки со чии мислења најчесто можам да се сложам и девојки кои на мене оставиле најголем впечаток Епа вака ќе почнам со мојата прва пријателка од овде а таа е Miss.Ricci, Исто така би сакала да ги запознаам Трендафилка, Виножитка и Пирамида Ќе продолжам со : Marama , Hipica ,Ludoto19 , Theodora , Lilit , Serafima , AnaKarenina , FBI , Calliope , Magnolija , anuskaNESTLE Rubiii , Starbuck Sesilija . Од машкиве на форумов би сакала да го заппзнаам Elemental i Yipman2 - Иако е ова женски форум , сепак е многу побогат со вашите мислења . Сега за сега ми текнува само на овие феминки , се надевам дека со тек на време листата ќе се надополни а исто така се надевам дека ќе имам можност некогаш и лично да се запознаам со некоја од вас
ЕЕееј па и јас да си кажам која феминка би ја запознала со ќејф Вака значи:ТедиГреј, Мања, Плавуша, Реинбоу, Дивајн Батерфлај, Еленааа, Кели, Дузи, Жапче, Ивах, Џули, Реина, Пирамитка, Љубам, Хипица, Мимс, Геа, Гоу, Смајли и Смајли-32, Мистириус, Магнолија, ЛилБејби, Пеликуна... Ве има во по голем број, и сигурно заборавив некоја... Ќе се надоврзам деновиве, кога ќе ми текне инаку вие горе наведените, абре пре голема желба имам да ве запознаам..Можеби на некоја Фемина собиранка Лелеее уште која беше, знам дека некоја заборавив се извинувам in advance Гушки до вас