Па многу се може некоја и да заборавам ама вака Мис Ричи,АнаКаренина, Ким, ТедиГреј, Плавуша17, Реинбоу, Еленааа, Дузи, Ивах, Реина, Пирамидата , Љубам, Хипица, Мимс, Гоу, Смајли-32, Магнолија, Пеликуна,Ади ,Beauchamp , Ели25, ЛивингГлам, Венди, XstrongerX ,lovely91... Сакам некогаш да седнам и кафе да пијам со нив
Сакам да ги запознаам marama, DAngel, Doozy, RainBow, Gea, Offspring, Phyramide, Yipman2, blond и уште мноооогу други феминки на кои во моментот не ми текнува но сепак ми се многу драги.
Дузи и Пирамитката. Ама онака мерачки би ги запознала... Толку позитивни постови имаат што дури на најнамуртената персона на форумот ќе залепи смешак на суратот читајќи ги.
Би ги запознала сите зошто да не ! Прво би сакала да ги запознаам DeepBlue i Srcekrsacka , да испиеме едно кафе заедно . И ќе заборавев би ги запознала и Пирамидката и Љубам , многу мили и паметни девојки , не дека другите не се , но нивните постови со задоволство ги читам
Има голем број феминки на кои му се воодушевувам, но не би сакала да ги запознаам од причина што би стоела со отворена уста и очи и само просто би уживала додека зборуваат (теле). А за на една шетња и по едно кафенце, ги сакам Дузи и Лудото19 Врснички ми се, забавни и прекрасни девојки се, тоа сум сигурна и мислам дека би нашле заеднички јазик
ЏоксиДФрик. Џоко будалата сакал да ми спие во двор зашто е единичар. И зашто сакал и полн пансион со јадење да не речам, ќе морам да се искрадувам на карта дека го знам за да ми даваат од дома вишок манџа.
И јас! И јас! (сакам да те запознаам де) А наскоро ми е во план да ги запознаам и Лудото, Марама, Гоу и Роси. Сакам и мора!
Љубам - те чекам во Штип Старбакс - можеби некогаш случајно ќе се сретнеме Вајлд и Дејзи - и вас ве чекам овде.
На списоков ја додавам Блонд, оти нели - струмичанче си е. Мисс индепендент - Поздрав од бебето Бу, те чекам на гости. Боа виста - модерното момиче. Гарпова - имаме скоро исти мислења, возраста ни’ е тука некаде, па, зошто да не? Еј, не се толку, ама сега засега - тие сте. Некои веќе напишав, некои ќе допишам и така.
Незнам дали сум пишала, но и да сум сега е поголема желбата од кога и да е! Сакам да ја упознаам СПАРКС!
Сакам да ги запознаам Би Ју и Пинк4евер - врсничките. Сакам да ги запознаам Љубам и Џокси - уметничките души.
Да додадам beaced, Doozy, Trendafilka, starfish, zhap4e, teddybear... Ма сите бре, сите! Да не набројувам!