Дузи, карак, хипика, пирамид, сесилија, ели25, блонд...ми гледат мој тип луѓе, со кои можам да си направам добар муабет Веќе ја запознав LivingGlam
Да гi додадам и Ј.Иваноска и Beauchamp Многу ми се интересни ,реални и уникатно си ги опишуваат доживувањата во секој пост. (по еден за двете )
Ги тргам Џокси и Љубам од списокот и ја додавам Блупарадајс Инаку за Љубам..Јас ја запознав ама она мене незнам
Најмногу би сакала Спелбаунд,Блупарадајз,Штрумфетка и Лин Се надевам некогаш ќе имам прилика иако сме од различни градови.
Trendafilka rossonerka Divinebutterfly Beauchamp,Пирамидка ...и мн други,не ми текнува сега во моментов
Eee повеќе се ама на кој ми текне тој - Divinebutterfly - La.Reina.Del.Sur - Dushica-sk - MarchelineAmaru - Hipica - Elenaaa - ludoto19 ... * Сите овие ми оставиле впечаток и ми се интересни Ги читам скоро секогаш ако ги сретнам и сум се пронашла во многу нивни постови И уште некои има,ама меморијата ми е слаба малце
- Dushica-sk - MarchelineAmaru - Hipica - ludoto19 Mхм,и јас би сакала да ги додадам и нив на списокот од предходно,а и DeepBlue,Libera,Tinkerbelll,SexyLady,Marama,Zlatusko...се повеќе се зголемува списокот Кога ќе се вклопиш во форумот,се повеќе и повеќе ти стануваат мили и интересни
Љубам, прва на список. Една од поомилените форумџики ми е Потоа, Пирамида, Росоњерка, Марама а знаете зошто?! За по некој совет за мода Deep Blue, затоа што е многу, ама многу забеган Интересен е Хипица, како што имам веќе спомнато неколку пати. Таа ме пречека кога за прв пат дојдов тука И ќе ги додадам, без некое објаснување и Ана Каренина, Vendii, Магнолија, Тедибер, Пеликуна, Штрумфета, Дивајнбатерфлај, caroline.costa, Кенди.. и уште многу други кои ми оставиле убав впечаток на форумов
Сања,јас сакам да те запознаам.Имам многу позитивно мислење за тебе ,те почувствував блиска како да се знаеме цел живот.Има многу феминки кои ми се интересни,еве ќе ја издвојам daddys.princess.Инаку би сакала со сите да се запознаам
Па сите, зошто да не? А најмногу, оние мистериозните и анонимни...Да видам шо толку се кријат..., која е причината..хах! xD
Сите оние кои добиле од мене ѕвездичка. Дали поради нивните прекрасни фотографии, нивните напишани стихови, креативни постови кои ме насмеале, дали поради советите кои ми помогнале или мислења кои ме воодушевиле. Форумов изобилува со прекрасни феминки и листата на оние кои сакам да ги запознаам би била подолга од онаа на Дедо Мраз
Od postarite feminki (mislam od poodamna koga bev nova na forumov i bev aktivna) bi sakala da gi zapoznaam :Karak,Vik4e,Gorde,Ariel,Doktorkata,Oz. zena,Kim,Snake,Violetblu,Anath,Blond,Trendafilka imase uste neki ama tie mi se nekako ostanati najveke vo memorija E sega otkako sum pak tuka nekako na samiot start mi dojdoa mnogu dragi etra p,Sanja bucka,nestle,danika,ada,i uste nekoi od nasata ni tema i daddys (si znae ona zosto ) Pozdravce ma bi ga zapoznala jas site nema problem ama dali tie mene bi sakale [mod-kirilica:338o1p4i][/mod-kirilica:338o1p4i]