Да се дополнам : - Juicy - tinkerbell - marama Истото и за вас се однесува што сум пишала и горе во предходниот пост
На листава дефинитивно ја додавам Look. Значи, неверојатно е колку ни се совпаѓаат мислењата, па и дел од љубовните приказни (со мешањето на родителите). Би си имале безброј теми за муабет
Сакам модните икони да ги запознаам: Старфиш, Роси, Сесилија, ФБИ, Ла чика, Марама, Мимс, Сефора, Боа. Сакам Лилит оти ми е најинтересно и паметно суштество на планетата.. Љубам, да ми покаже дел од нејзините фантастични фотографии. Кате21, затоа што е срце што да се каже повеќе. Трендафилка, затоа што е екстра забавна девојка. Заборавив некој .. ама ај ќе се дополнам наскоро.
^^ И јас сакам да ја запознам ljubam! Потоа, marama, па Кенди, DivineButerfly, k.i.m, TedyGrey, Doozy. А и тебе, Карина8, сакам да те запознам!
И јас сакам да ја запознаам tessie. Многу мила девојка.Гледам дека е мој тип на човек.Многу слично размислуваме.Одлично би ни одел муабетот. Те гушкам tessie.
Сите до еден! Па...ТедиМечето,Марама,Љубам,Лилит,Ким,Елена,Лудото,Хипица,SexyLady,Пирамида,Росоњерка,Ангелче,Ариел,блонд,Ливинг Глам,Старфиш и многу други
Дополнување на листата : lunicka, JingYang, Theodora, Libera, julie77, ljubam, Annie.mk1, Gea, DivineButerfly, marama, La.Reina.Del.Sur, tinkerbelll, WildCherry, FBI, LoVeR, thinkerbell, vendiii, ludoto19,Trendafilka, Juicy, teddybear, lolyta777, AnaKarenina, ines.h, jarec6, Adi888, .......... Се надевам дека еден ден ќе ве запознаам.
И јас сакам вас двете да ве запознаам И можи ќе се повторам ама ќе кажам пак дека сакам да ги запознаам уште и crazylady,Lepaaa,Serafima,Beauchamp,Marama,LittleDevil,Lilbaby,tinkerbelll,Libera и уште многу други!
И јас сакам да си ја запознаам Divinebutterfly и,Lepaaa,Serafima,Beauchamp,LittleDevil,Lilbaby,marama,rossonerka,trendafilka