Еееее, море што прајме сега? Јас на погрешниот Пиво фест сум упатена, накај Охридот И јас сакам да се запознаам со тебе OzzyAngel
Јас како најмало да си кажам уште некое мое мислење .. СО кој и да си се запознаам од форумов јас иста ќе си останам,нема тука трте мрте OzzyAngel мило ми е што сакаш да се запознаеш со мене па и јас сакам со тебе и со ситее .. машала машала многу сте ќе заборавам некој
Па упати се и на овој пиво фест, сепак овој е оригиналниот! Нели! Само немојте првата вечер, слушнав Цеца ќе пеела, а тоа е нешто што не би сакала да го гледам, Гомила од луѓе, сообраќај и што уште не! Ја почитувам жената ама сепак РОКЕР НA ЦЕЦА??? Nooooooooooooooooooo, THANX!!!
А што викате за собиранка во Велес? Таман градот е во центарот на Македонија и на сите би ви било блиску да дојдете
јас еве го познавам благуфчето(таа мене не)меѓутоа сакам да ја запознаам вик44е,фемина90,чика,блубери,ангелче,дарки,тредафилка(незнам зошто ама ја чуствувам за блиска и мислам дека во било кое време да и побарам совет ќе ми даде и тоа ќе биде искрено и од срце)анатх,енца96,анифејтфул,и бројче,вери и ирена,овие така кои ми привлекуваат внимание се разбира и другите само не ми текнува во моментот....
Фала срце, јас веќе си кажав дека сакам да те запознаам, ама ако ме носиш на шишање кај Лаки. Или да јадеме пица во Неготино, и тоа ми го пофалија во вашиот град, а не сум била. Ако ме нанесе пат, ќе те барам. (и немој да ми се нервираш за дечкото, ќе помине, спремај си се за одмор полека)
Сакам да ги запознаам Rainbow, Blanka, Beatris, Zenska сега за сега тие само... аа и Трендафилка исто...До сега многу добар впечаток ми оставија поздравче
најмногу од сите сакам да ја запознаам лилит,многу ми се допага нејзиното размислување,силна и храбра девојка,најомилена форумџика ми е.после анфеитфул,снејк.и охриганките најнормално,охрид мој најубав толку многу ми недостига.односно сите форумџики сакам да ги запознаам
Хе хе, и јас би сакала, ама ако почнеме да се запознаваме нема да биде више тоа тоа... Во секој случај, за било што, совет, мислење- пиши лична порака... поздрав
Јас би сакала да ги запознаам повекето девојки од форумов се разбира посебно омилените,а имам желба да ја запознам посебно snake поради слицните да не речам исти ситуации во животот поздравче
Форумот го читам речиси секој ден иако ретко пишувам. Посебно се восхитувам на постовите на Лилит која ми е една од најдрагите форумџики. Исто ги сакам постовите на Трендафилка уште кога беше осамена , а и сега кога е вљубена- ептен ми е драга (некако те осеќам блиска незнам може е до новиот аватар незнам , потоа Ариел која исто ја почитувам многу, Енца исто многу ми е драга и постојано ме изненадува со нејзините енергични постови. Ми се допаѓа и Анфејтфул како размислува. Листата на омилени форумџики ќе ја заокружам со Хипица, Анатх и Вајлд Чајлд екс Фален Ангел . Но сепак мислам дека не треба да се прави групна собиранка, туку секој што осеќа меѓусебна симпатија и има желба треба да си се запознае. А инаку групна собиранка дефинитивно ќе ја уништи магијата на форумов бидејќи колку членови ќе дојдат само за да видат која е која, тоа ни е во гените нели? Поздрав
Па глупо би ми било сеа да набројам таа таа и таа сакам да ја запознаам, ќе испадне дека другите шо не се на список не сакам да ги запознаам.... Ако има групна собиранка би ве запознала сите, и драго би ми било, ама вака си иам некои со кои редовно си контактирам, ги знам, ме знаат и карактерно и надворешно и доволни ми се... Си пиеме кафенца и си се дружиме
Незнам зашто ама многу сакам да ја запознаам Лилит...некако најмногу впечаток ми остава додека ги читам нејзините постови...потоа сакам да ги запознаам Лижалчето,Виножитце, Хипица, Анннни (со 4-н ) , Трендафилка,Багуфче...
сакам да ја запознаам анннни , хипица, дарки, бројчето (го замислувам многу убаво) нз зошто и некои други членови што се одамна тука и ги читкав уште пред да се логирам
ее да да не испадне мојот пост дека сакам да се запознавам само со оние што ги замислувам убави далеку од тоа... ма дај да се сретнеме сите најдобро ќе биде
абе муце па така ми заличи,а и ти кажа исто дека на лик изгледам повозрасна од годините ова анннни(со 4 н)прекар ќе ми испадне (се зезам)
анннни(дефинитивно сме многу слични ),трендафилка(многу ми се свиѓа како размислува),анат(ми се свиѓаат и размилувањата и знаењето и сериозноста што ја има),хипица(интересна ми е,плус баш ми е како девојка за своите години,ни постара ни помлада,таман,што е ретко денес),озбилна жена и толку сега ми текнуваат