Марама-незнам ни јас зошто,но сакам да ја запознаам Дузи-сограѓанка ми е и ми се допаѓа тоа што има гоолема смисла за хумор ...едноставно ги обожавам тие луѓе. Хипица-интересна ми е за читкање Тинкербел со трите Л Блексвон-да се се расприкажеме за Бегство од затворот Ангел92-ми се чини како многууу добра личност А од мужите: Елементал,Мистери,Јипман И сигурно имам некој заборавено,друг пат ќе се надополнам
Серафима без исклучок...Ариел,Гордана 10,Геа...Пирамидка да ми е комшивка барем еднаш месечно да насмее... Росонерка за модни совети...и да имам едно 20 години помалку,за да запознавањето има смисла...
Сакам сите да ве запознаам,откако се зачленив овде сите ве чуствувам како сестри Некогаш така ќе седам и си мислам,како изгледаат ,како се викаат навистина (вака за секој си имам формирано некоја посебна слика,и секој го знам по никот). Спојлер .Марама и Офи си ги знам и на лик Сакам да ве видам сите **
Да се надополнам:Ади,Трендафилка,Сефора Ау,сега приметувам дека за марама сум напишала незнам зошто сакам да ја запознаам Знам бе,многу мила и добра личност ми е
Rozich, Yipman, Tweety, WinnieThePooh, Cacy, anneyy, Жапче.. абе многу ве има А најнормално, како и повеќето од вас, сакам да ја запознаам и Мадам Стефи. Не е мала работа, Јапонија.. па секој викенд ќе ме носи некаде по државиве...
Отворена сум за пријателство секогаш, не се познавам со никој од форумов, а би сакала да се зближам, читам еден куп мислења, и има многу кои ми се допаѓаат!!
Прилично сум нова на форумов (прилично- немораше ова ) ама да си кажам и јас... Е па вака, мислам на форумов ми се највпечатливи Тrendafilka,Lilit,Rainbow,Аriel,Girl23 а многу ми се допаѓа како размислува Slavica999 па сакам сите да ги запознаам а испуштив и многу други друг пат ќе се надоврзам на муабетов
Теодора - затоа што прекрасно се изразува; Љубам - затоа што е едноставно прекрасна..; Марама - за фешн сенсот; Трендафилка; Виножитка; Гордана, Шана; Лилит.. Што набројувам, сите сакам да ве запознаам! Исто така и сите од д бојс фром фемина, со акцент на Џокси, затоа што е приближно моја возраст.
Тие што сакав-ги запознав сега ми остнуваат уште Јулеее обавезно тоа нема бегање! Анушка-Нестле а највеќе од се, Ливингглам и Битерсвит
За почеток AnaKarenina, MandyLane и Wild.Child (ова малово се надевам дека ќе го начекам на Scream Music )
марама,гоугрл,дузи,елена,пирамида,мерлинка,ливингглам,хипи,офи,ози,валјд,трендафилка,јипман,најти,тедибер.
Уф, кога би можела сите да ги запознаам тоа би, било најдобро јас ги сакам луѓето сакам да се дружам, и кога би било тоа изводливо би сакала да ги запознаам сите и тоа секој/а посебно за да ожам на сите да им посветам подеднакво време и внимание. За мене нема ништо поубаво од тоа да запознаваш нови луѓе да се дружиш, со нив бидејки од секого може нешто да се научи.
Trendafilka, онака од инает бе! Од инает, зошто таа не ме сака во нејзина близина , па сакам да си се оптегниме на едно лежерно кафе, да си се изнамуабетиме како стари другари од војска, на крај да се изгушкаме до следно видување и тогаш да и` кажам: Ејјјј, јас сум Гирл, 23 со точка. Од друга страна, не сакам да набројувам кого би сакала да сретнам, бидејќи се мнооогуууу..... Може да организираме една забава од Фемина, каде меѓусебно сите ќе се запознаеме, а никовите кој не сака не мора да ги каже. Битно да добиеме претстава кои сме.