Хмм ... имам подолг список за тоа кого би сакала да запознаам реално и да споделам некој убав и инспиративен муабет ... Теодора, Артемишн, Жапчето, Анатх, Лилит (сеа некој ќе врти очи), Битерсвит, Мк Шкорпионка, Шана, Кате, ФБИ, Менди Лејн, Нумериа, Роси, Магнолија, Марама, Анастасија, Јуле, Оффи, Мис, Теди мече, Лудото ... итн. Се извинувам ако некоја испуштив, не сакам да редам си знаат доста од форумов кои ја имаат моја почит и на некој начин сме исконтактирале и сме си пронашле заеднички јазик. Само кажувам еден дел девојки и жени нормално со кои верувам би можела да се прилагодам и релаксирам во добар разговор. Еден дел од нив ми се споменати претходно. Само јас сепак сум резервирана и скептик поради икс случај. Виртуелното е едно, реалното друго. Ама верувам и знам дека со добар дел би се пронашле добро во заеднички интереси и разговори.
Gunshine! По коментарите што ги дава, ми се чини како ептен интересна и личност полна со хумор во себе!!! Ма просто обожавам да ја читкам.
Adi888, Dushica-sk , girl.23, Hipster, Hipica, LaDyDoLl, Rubiii, Tenkai, love23, Ducky, BlackSwan5, INSIDIOUS, Gordana10, CIA, Plavusa.17, Mishela, crazyinlove19, marama, Divinebutterfly, maca99, Sramezlivoto, anabel-a, velesanka, RainBow, Miss666, perlaa, daddys.princess....сигурно има уште 3-4 кои сум ги заборавила
Епа вака сакам да си ги запознаам најпрво: Љубам-бидејќи секогаш ме импресионира и изненадува. Јulie77-Бидејќи има за што да разговараме,доста сме слични.. Потоа сакам:Марама,Синтија,Серафима,Даничап,ДивајнБатерфлај и Ангел92.Се надевам дека не заборавив некој,ако ми притекне ќе додадам Поздрав до вас девојки
И јас сакам вас да ве запознаам Snow-Queen и Ammy.Lee (да си го дополнам списокот пошто еве уште феминки почнуваат да ми се мили ) ,а исто и Либера,Мартинушка,Еленнаа,Smilly,BlackSwan5 i Heelslover
Моето поле на пријателство би сакала да го проширам со - snow-queen - divine butterfly - cia - gordana 10 -ludoto -19 и сите останати кои се расположени за дружење...се разбира
Сакам да стекнам пријателчиња тука од форумов,па вратата ви е секогаш отворена вие одлучувате од која страна ќе стоите
Сакам да ги запознаам Snow-queen, Danilela, Phyramide( иако не е повеќе активна), Реинбоу, СОВРШЕНСТВО, најубава 2010, Гордана10, Anie.Mk, ljubam, сесилија и сигурно има уште некои ама не ми текнуваат сега.. Поздрав до вас..
Хипстер дефинитивно ми е најтазе на листата. Добро мислам, јас редам форумски ликови што би сакала да ги запознаам, дали - можеби. А ова женчулево бре бре, ќе речеш сродни души! Оф мори мајко. Ама стварно бре, толку заеднички теми и вкусови одамна на форумов не сум забележала. Абе има нешто у том што ...