Лилит, зошто многу ми е интересна, и ставови и стил на изразување и све. Таква мома ретко кој има по дома. Трендафилка, зошто ме плени со позитивната енергија со која зрачи, зошто има многу добра смисла за хумор, зошто е многу паметна и фина. Хипстер и ЛилБејб би можеле со часови да дискутираме, зошто многу слични ствари не интересираат. Старфиш, да ме поднаучи окулу комбинирање бои, стилови и сл. како и некоја идеја од типот „Направи сам“.
Хухухуху, и јас сакам да те запознаам Најубава Петкојца. Мислам дека енергиите ни се поклопуваат ептен, мора да е Марс у 16та куќа. Не за друго, кога те читам некогаш како јас да сум го пишувала истото, луѓето неретко го мешаат нашето изразување како bitchy, а јас мислам дека е само одраз на страста која се излива додека си дискутираме, гласно и сочно! Петкојце, бери памет, кафе мора да се пие...
^^ Јас сакам да те запознаам bella.honey И уште некои: Душица СК, ФБИ, Артемишн, Сноу Квин, Еленаа, Хипстер, Хипица, Најубава, Старфиш, Кенди, Даки, Спанко. Можеби некои заборавив
хм сите сакам да ги запознаам, но во овој мал период што сум тука добив желба да ги запознаам некои од феминките што често ги срекавам активни како на пример slavica999, ludoto19(posebno), rainbow, zalosna, beluv4e(иако одамна ја нема),lilit, tessie,и таа татината принцеза амаааааааа и голема желба имам да видам која е мадамстефи .може има уше некоа ама сега не ми текнува не ми се лутите
на прво место би ја издвоила Snow-Queen супер цура ми е и секако би имале мн заеднички теми на муабет би сакала и: marama,Trendafilka,Phyramide,rossonerka,sanjalica,Unica, Gordana10,Danilela......