Љубам не ми бега Си се договоривме ние... Серафима, се надевам дека ќе го исполниме Жапчето, ептен мила личности ми е, сакам да сум ко неа ко ке „пораснам“ Со Гоу, сме си договориле средба... Ама остана за кун лето МарчелинеАмару (валда вака се пишува) БеаучампОфи, Дивајн, СлаИвијан, Еленнаа, Артемишн, ИванаМкд. Ливинг и Теодора, сограѓанките ми. Кенди, сакаме исти места И Мерлин Морно (Први на кои ми текна...А има и уште некој )
Сите баш сите.Пример-Трендафилка,Лилит,Го.Гирл,Нина,Хипица,Марама,Хурем Султан(иако ни е нова),СноуКвин,Гордана,Ким,Реимбоу,Пирамид,Египт И ПРЕД СЕ КАТЕ21
Ако некогаш имам прилика да се запознаам со некоја феминка, би сакала тоа да биде julie77. Многу ми е мила девојката, секогаш е тука за помош и совет, не напаѓа не критикува. Тоа е одлика на една оформена и комплетна личност. Браво женска
Да, да, бидна и тоа. Сосема случајно. Штета што само на кратко се видовме. Ама, ајде можеби пак ќе се сретнеме случајно.
Па многу се, и сигурно ќе забораам некого во набројување...прво момичено од Мерлинофци и после све даљје.
Tинкербел таа со пицата и со парфемите Mногу сличности си наогам со неа,и ми се чини ке се изназборваме
На листата ги додавам maca99 TheaEsposito senjorita.lombardi AnaKarenina girl.23 danichap mims89 Поздрав девојки
Јас би сакала да ја запознам Либера, многу сличности си пронаоѓам со неа, се препознавам во нејзините постови многу често. Исто би сакала да ја запознам Тања6, Озбилна жена и Теди Греј, оти срцата ни се скршени на ситни парчинца и јас сеуште ги собирам, едно по едно.Те читам, те следам