Сега моментално ми текнува на: Марама, зашто е едно срце големо! Артемишн, зашто зимаме пошта во иста општина Лилит, заради сите мислења, кои апсолутно ги поддржувам и ме смеат!
со некои струмичанки што ги читав во темата струмица па може и би се десило кога ке се одлучам да се одкријам која сум...
Серафима, бидејќи е личност која исполнува, а сигурна сум дека и самото нејзино присуство може да ме смири
Miss.Ricci,Glossy-girl,ИванаМкд,Еленушкааа,MSkorpionka,Acerola, Magnolija, thinkerbell, VbetiV,girl.23 Ann.94,Danilela,TheKiketoo,starbucks,Abeja,ludoto19,BlackSwan5 и уште многу други...бидејќи верувам дека сите во реалноста се многу поинакви одколку што овдека се читкаме и замислуваме,погрешно разбираме итд.
Ниедна затоа што и да ја сретнам нема да биде иста како на форумов Многу глуматање има овде. Ајде да не речам дека баш сите се такви, ама 2-3 девојки што ги препознав секое нивно читање на постови ме смее премногу. Ако пробуваш да испаднеш фина и интелектуалка на форум, во живо нема да ти пишат плусче