1.Snow-Quen 2.Crazy Stupid Love 3.Rain Bow 4.Ocila 5.Srcekrsacka Можеби премногу набројав,но јас уживам на феминава секое мислење го почитувам не ми е грижа дали некој се преправа или не едноставно девојки навистина е супер да се дружиме.Сите подеднакво ѓи почитувам иако не ве познавам лично,тие што ѓи набројав ми оставија позитивен впечаток.Поздрав до сите феминки
Серафима и Фаирлес ми се особено драги, иако не ги знам лично се поврзав некако со нив и немада зажалам што сум почнала муабет со нив, така да при првата шанса морам да се запознаам со нив... Тука е и Багуфче девојката ја почитувам и ја читам, со нејзе имам поголема можност да се запознаам затоа што сме од ист град
passion.for.fashion и Primavera Затоа што се многу фини девојчиња, иста возраст сме. Ми имаат помогнато многу сега во врска со матурата, особено passion.for.fashion. Фала.
Страницава ја открив сосема случајно(преку друг сајт), ја разгледав, ми се допаднаа содржините и сосема на крај го забележав и форумот. Не сум голем обожавател на форуми, ама темите ми беа прилично интересни и започнав да ги читам коментарите. Веднаш ме заинтригираа Трендафилка и Лилит, иако не секогаш се согласувам со нивните мислења. Знам дека е речиси невозможно, но навистина би сакал да се запознаам со нив, затоа што Трендафилка е искрена, самоуверена, темпераментна, прилично храбра во размислувањата, со софистициран хумор, понекогаш со суптилна меланхоличност. Некои од темите, колку и да се секојдневни и приземни ги согледува повеќестрано, а нејзиното пишување има уметнички набој. Не би се изненадил ако еден ден објави и книга. Ретко видена луцидност. Лилит е болно директна, одважна, со навидум бескомпромисни и непроменливи ставови, ама сепак мислам дека се работи за мила девојка. Секако и понатаму со задоволство ќе ги читам, како и сите останати.