anabel-a, marama, esperanca (во Кочани живееш или грешка сум? ), Lilit, Lepaaa, Lux, gingerchild и Annie.mk1. Супер девојки сте и баш сакам да ве запознаам
Овие феминки сакам да ги запознаам интересни се нивните постови julie77, ,Alesii, Gordana10, Lux, Pamelce, Sexybejbe, K-8, Tea4e, Glosy-grls, marama, CrazyStupidlove, m.a.f.i, meu,
- TheaEsposito -Alesii -Chocolate.me Спојлер Многу се позитивни исто така имаат корисни мислења. Поздрав до вас!
Сесилија Калиопе Артемишн Хипстер (ќе се пронајдеме во вампирите ) Затоа што се инзвонредни девојки, и ги почитувам многу како форумски ликови.
Trendafilka, Annath, Savana, Jelena-JK, anabel-a, lux, lilit...примив доста совети од нив, што за љубов, што за здравје, што за нега...во секој случај мн интересни и корисни размислувања! А на Трендафилка и симнувам капа за секогаш интересниот стил на пишување
Баш би сакала да ги запознам: Annath,.....Adi888,.....Glossy-girl,.....Artemission,.....calliope,.....sesilija,.....Chocolate.me,.....Moira, slavica999,.....julie77,.....meU,.....marama,.....pamelche,.....Annie.mk1,.....gingerchild,.....Divinebutterfly, Saya,.....TheaEsposito,.....Primavera,.....Artemission,.....esperanca,.....mims-89,.....MandyLane, BlackSwan5,.....Mishela,.....ludoto1 А посебно овие: starbucks,.....Lux,......Waka-waka,.....LittleDevil,.....Plavusa.17,.....agirl17,.....tea19,.....Speechless, devojka21,.....pupi.girl,.....teddygirl,.....wild.wild, Поздрав до сите
Doozy calliope Hipster Teddybear Tenkai Најголемо внимание ми привлекуваат на форумов. Хвала лепо на вниманието и пријатно!
Многу, значи многууууууу, сакам да ги запознаам: gingerchild, Adi888, teddybear, calliope, Lepaaa, kitty.lover, drugarka, lunicka, malechkata, Sexybaby86, L-enna, mysterious, Dulceee и сигурно има уште некоја.. Посебно ми се драги, ги почитувам многу и често ги читам. Гушка за сите
Хмм... Тоа би биле Lilit, calliope, Shelea, Miss.Ricci, Sara123, Elenuskaaa, srcekrsacka и Dvolicen. Заради начинот на размислување.