Lilbaby, starbucks, marama, trendafilka, ljubam, hipster, noellepage, crazyinlove19, pupi.girl. Знам дека заборавив некој, не ми текнува кој.
Трендафилка,АнаКаренина,Дузи,Љубам,Анабел-а,..има уште ама не ми текнува. Реадактирав бидејќи само што испратив,се сетив и на Хипица,Мистериозната и Лудото.
Со очила, гирл-мири, Сноу квин, Миа9184, есперанса777, ДиванБатерфлај, ади, Ана Каренина, ЛитлФајри......
Со I.love.your.lips , ocila, Snow Queen , Glossy-girl , МаggieTatum (да ја однесам у кино кутрата ), Adi88 (незнам дали така и беше никот) , starbucks, Special.Someone и со мисис перлита (perlaa) Да расчачкам на форумов може ке се сетам на и на некоја друга , ама сеа на нив ми текна
Можеби имам пишано порано, не знам. Инаку, оние со кои често комуницирам: Тенкаич, Хејли, Инаблад, Џинџерка, МендиЛејн. Од другите: АнаКаренина, Љубам, Мишела, Тедибеар, Старбакс, Жапче .. Сигурно има уште некоја ама не ми текнува моментално. Едит: Ах будала.. ете заборавив! Магнолија моја!
Мислев дека со текот на времето помалку ќе сакам да запознавам луѓе од форумов, ама не е така. На двете феминки од претходниот пат ги додавам: Мис Ричи, Анабела, Јуле, Лудо, Марама, Тренди Менди ( и двете во рима ), Мишела, Смајли, Црешка зрела, Тинкербелл (и со три л), Дузи, Калиопе, Љубам, Теди.
Голема ми е листата на луѓе што сакам да ги запознам-WildChild, Tenkai, calliope, interesna, Julle, Anna-banana, Ann94, Phyramide, секако и Yipman, Dvolicen...Има уште многу други, ама сега само овие ми текнуваат