каква екипа имаш набројано можеее можееее јас во мојот претходен пост си ја заборавив бона-бомбона....и неа сакам да ја запознаам
Google Bot, Yahoo Bot и останатите ботови. Не би можела да одвојам некого, затоа што останатите би се почувствувале отуѓено и слично. Сакам сите да ги запознаам, скоро сите. Сите ми се на свој начин посебни, интересни, секој си е приказна сам за себе. Некои повеќе некои помалку сакам да ги запознаам. Некои ги знам, некои не.
Lilit ДЕФИНИТИВНО најмногу посебен и силен впечаток ми остави со нејзините мислења.Ми се допаѓаат! Ми остана во глава темата во која давате претпоставки кој како би изгледал и некогаш кога сум излезена и ако забележам некоја интересна девојка (интересно облечена,интересна фризура) ќе си помислам: Лилитка? Можеби! хехехехехехе можеби звучи чудно но таква замисла имам за неа зошто некако ми се издвојува на форумов со начинот на кој пишува па веројатно и би се издвоила од поголема толпа луѓе по изгледот сакам да ги запознаам и Трендафилка и Анннни но и другите..би било убаво
Hehehehe se e ubavo i super a dali ste se zaprasale kolku poznanicki ke si vidime ako ima sobiranje od femina so karticki so nasite iminja ke bide mn veselo a moze i kiselo vo sekoj slucaj zosto da ne?
И јас сакам нив да ги запознаам :y: Не,шала на страна, СИТЕ сакам да ги запознаам. Како што сум таква радознало, И кога ќе дознаам некој,кога ќе видам дека не е ист како што сум го замислувала јас во главата ми е мнооогу интересно. Затоа, поздрав форумџики, се надевам дека ќе ве запознаам некој ден
сакам сите да ги запознаам, барем на 1 саат кафенце да пиеме да си кажеме по нешто во ,,живо,,.. ајде можеби еден ден случајно ќе се запознаеме. поздрав до сите
и јас како и повеќето што мислат си имам омилени кој што сакам да ги запознам. како вики4е, горде, ненушка, ангелче, кате 21 и може уште некој баш и во моментов не ми текнува
Па највеќе би сакала да ги запознаам Lilit, OrdinaryGirl и karina8 мислам дека највеќе ќе можам да се најдам во муабет со нив...
А ти навистина помисли дека некои личности воопшто би сакале да те запознаат кога знаат дека не ги почитуваш и ги навреди ?
Па искрено сите на форумот ми се драги и ги почитувам,така да,би сакала сите да ги сретнам,но соодветно на мојата возраст најмногу би сакала да се запознаам со Вајлд,аннии,ангелчето..бидејќи се млади а многу зрело размислуваат и се надевам дека би нашле заеднички јазик