има девојки кои си писуваме и бас сакам да се запознам со нив---gordana.ocila.perla.n.kety.angel.grean-eyes.kim.i.love.your.lips. Snow-Queen
Меу, Каллиас, Користаки, Ноле пеиџ, јуник чик, Аннатх, лудото_19, мицка80, girl1985 (во многу теми има мислење како јас да сум пишувала) ева11 можеби некој заборавив, ама ако ми текне ке го довршам списокот Поздрав до вас девојки
Многу би сакала да ѓи запознаам - Сноу-квин - умее да постигне се што ке зацрта бар мене така ми делува и некако ми е на срце продолжи така девојче -Гордана10-многу интелегентна, нежна и полна со разбирање која навистина ја почитувам кога одам по роба во ск баш пред некој ден видов една девојка и си велам оваа баш ми личи на горде,јас лично не ја познавам но ете... -Раин бов-зад онаа такаречено стога девојка кога на пр."пишувам латиница таа ми испраќа ЛП и вели неможеш кирилица"а сепак е толку нежна - сеху бејбе86- нејзината искреноста секоја чест бар во тоа сме исти иако никој несака искреност -Јулие77-некако се пронаоѓам во нејзините постови и ги обожувам особено оние нејзини теми во др.наука -паскет лове баскет-многу ми е интересна -к.и.м-пријатна личност -лух-многу ме и интересна -Дала-мој човек обожава животни како и јас а тоа е доблест и затоа -теа4е-многу ми е слатка сакам да ја читкам бидејки умее да ме насмее -Ариел-специфична ми е -илипили-Многу пријатна и префинета -Трендафилка-Многу почна да ми се допаѓа девојкава откако видов дека бар со некоја од феминкиве имам ист вкус на облека да се пофалам трендафилче денес ќе си купам исти чизмички воедно девојкава поседува голема интелегенција -м.а.ф.и-Пријатна и не се плаши од заболекари за разлика од мене -меу-Сакам да ја читкам супер е -глоси-грл-Супер си е девојчево и затоа ја напишав многу ње слатка и мисла дека има предобра душичка бар мене ми оставила таков впечаток -памелче-се надевам дека ќе и се исполни желбата да биде воено лице ако не грешам -очила-прекрасно девојченце -Крејзи ступид лове-е оваа девојка многу си ја сакам бидејки и таа е љубител на животнипокрај моето прекрасно кученце РИЧИ имам и мачорче хепи кое беше гревче но девојката ми помогна е сега е прав силен и голем мачор но затоа е заслужна Крејзи ступуид лове и го послушав советот
Покрај мајките како Анатх,Моира,Божица,Грл,Лолита,Меу,МаценцеЕна,Ноел (сигурно заборавив некоја) со кои е во преговори средба ,би сакала да ја запознаам Имелда-феминката која навистина знае да ме насмее
Паа има повеќе што ми оставиле убав впечаток.. Ана Каренина, Трендафилка, Калиопе, Лилит, Битерсвит, Нумериа, Дузи, Старфиш, Мимс, Брајт, Мишела, Тедибеар и др. Но, да не претерувам со запознавање, еве ќе одвојам три, што ми се тука негде со години, размислувања и вкусови, а тоа се Ана Каренина, Старфиш и Мимс-89.