На почеток кога се зачленив најблиска до мисли ми беше Моира и секогаш ке и се дивам на оваа луда жабка ..и останатите мајчички од категоријата бебе со кои си имавме сите сличен јазик и мило ми е за тие што ги запознав.. А моментално би сакала да ги запознам топлите душички на kravce Serafima lunicka Doozy eli25 Женички од кои зрачи топла хармонија и преку виртуелнив свет, знат да ми го направат денот, да ме замислат, да ме насмеат...
Па да видам... Со Пеперминт би пиела кафенце ,зашто ми е најблиска по возраст.А и во ист ден славиме роденден. Со Моира би пиела,и би шмекале згодни мажи Со Марамка би скитала по продавници Со Дузи да се кикотам ,да си ги зацврстам стомачниве Со Серафима би сакала секојднева доза на дружење Тука се и Дани,Либера,Де мело ,Абеја , Кравче,ели 25. И Трендафилка....
Па незнам искрено,како што прочитав нема феминка која би сакала да ме запознае,па тогаш зашто би сакал јас некоја да ја запознам?
Vитомир,јас би сакала да те запознаам,имаме слични мислења,оддамна те читам . а најмногу сакам да ја запознаам HOMEALONE,многу се спријателивме.поздрав мила