Sephora,Shelea,OneDirection.. Sephora, би сакала да ја запознаам поради интересот за некои работи кои и мене ми се допаѓаат,религијата за која претежно мнооогу сум заинтересирана Shelea,би сакала да ја запознаам поради нејзиниот специфичен стил на пишување, најсрцка ми е, секогаш ме расположува со нејзиниот позитивизам и сличноста меѓу нас- поезијата.. OneDirection, хмм.. со девојката можам да кажам дека се интересирам за мноогу слични модни додатоци, облека, барем како што можев да заприметам и сега и по претходните нејзини мислења, така да , највеќе ќе си одговараме за шопинг
Vитомир,јас би сакала да те запознаам,имаме слични мислења,оддамна те читам . Мило ми е,и јас исто поздрав
Lilit,Trendafilka, Serafima, DigY, Doozy, Kravce, Ljubam, Hipster,Phyramid...и многу други, извинете ме што не ве спомнав, не ми текнува во моментов.
Трендафилка. Сакам да ја запознаам девојката која ги пишува тие прекрасни статии и имам само пофалби за нејзиниот начин на изразување и пишување.Но ете ако она го прочита ова,Браво девојко заслужуваш само пофалби и не дозволувај некој да ти рече нешто негативно,бидејќи да знаеш дека ќе згреши!
Има многу коишто би сакала да ги запознаам, ама еве ќе одвојам неколку: pamelche, LittleFairy, Elennaa - бидејќи се интересни девојчиња и баш околу моја возраст па убаво би се дружеле nati44, Lella, Umbrella22, Divinebutterfly бидејќи ми се мили Gordana10, бидејќи имаме некои слични интереси и tessie бидејќи е многу зрела и стабилна и многу ми се допаѓа како размислува
Има многу што ми оставиле впечаток, ќе издвојам само неколку, има некои кои не ми текнале во моментов, ако ми текнат, ќе се вратам и ќе допишам. Doozy, anabel-a, Snow-Queen, rici.aaaaa, MacenceEna, Chocolate.me, Jagoda123, ljubam, trendafilka, LittleFairy, Lilit. Сите сте посебни на свој начин. Чекај, чекај, ова да не е навестување на некоја Фемина-форум-собиранка? Џст сеин
Јас моментално сакам да ја запознаам MiiLla видејќи прва неа ја сретнав во виртуелна смисла кога го постирав моето прво мислење на форумот,па таа ми даде ѕвездичка и ми испрати лична порака за да ми помогне малку и да ме утеши,исто и јас на неа и дадов ѕвездичка за нејзиното мислење на истата тема,исто и Antilla и ozbilnazena бидејќи исто и со нивните мислења на една тема се согласив и им дадов ѕвездички,и тие на мене исто,а за други некои подоцна ќе видам,па најверојатно пак ќе напишам со кого сакам да се запознаам од форумотмне би сакал,сепак да сум неправедна кон никого,секој си вреди на свој начин,само некој можеби нема да биде сфатен кога дава мислење за одредена тема!