Dream-Girl, Flower27, QueenElena, LittlePinky и AquaBlue. Интересни ми се, и некои се моја близу моја генерација, па си имаме теми да разменуваме.
случајно налетав на темава и оп, некој и мене сака да ме запознае според мене, би ги запознала Ketrin.Moon, fatamorgana123, dream-girl, sweet-child, sara123, valerin и ми блокира мозокот сега за сега, но ако би можела би ги запознала сите
Хммм,мене изгледа никој не сака да ме запознае... Инаку јас би сакала да ги запознаам psychic,Dog-lover,Someonespecial,Ketrin.Moon,lilit,Papillon.Papi.
Ketrin.Moon,од причина што делумно се пронаоѓам во нејзините постови.Затоа што е едноставна Serafima,затоа што во еден тежок период ме посоветува.Затоа што остава впечаток на драга,пријатна,внимателна,добронамерна и топла личност
Кајли, живее во Виена, а јас порано па ме интересира како и е Често патува, а и јас... Папилон Папи, мало, а умно девојче, интересна ми е
Ketrin.Moon...обожавам кога ја читам. Скоро во сите нејзини постови се пронаоѓам. Сфаќам дека има вистина во тие зборови..
Читајки низ темава искрено бев разочарана, никој ни да ме споме. Па си викам логички би било ако никој несака мене да ме запознае зошто би сакала јас да запознам некого.
Е добро де мене како мене да ме има спомнато некој веројатно немаат некој впечаток за сите што ги немаат спомнато ( јас до душа само си читам слабо реагирам )