Јас би сакал Витормир да го запознаам , ми изгледа на супер човек и сигурен сум дека би ме частел пиво или нешто . Ако успеам и него и Хменот заедно да ги соберам , па и двајцата да ме частат и win-win Ќе поработиме на планот ....
Бидејќи мојата желба се исполни,животот ми дари моменти со девојката (А-веќе знаеш) која носи дел од мене...би сакала да ги издвојам... Francais Barbie20 Anonymous996 manja666 Scar.Tissue Daydream cheetah.girl
Би сакала да ги запознам Umbrella22 k.i.m ariela09 iloveyou29 Gordana10 Читањето на нивните мислења е вистинско уживање
И јас исто сакам да те запознаам Viktorijaaa5. Исто сакам да ги запознаам - richgirl998 - Barbie20 - leighton23 - ana-girl
и јас тебе би сакала да те запознаам iloveyou29 исто така и Daydream, Ketrin.Moon, feminium, mili4ka123, Dog-lover, Barbie20,fatamorgana123, Hipica, Lella, Hermosa многу се сигурно некој заборавив.
Umbrella22 Ketrin.Moon Petunia-Queen Sara123 AquaBlue Gordana10 leighton23 tessie fatamorgana123 Rose96 Lella Не можам никого да издвија, сите сте посебни на свој начин.
Освен девојките што досега ги спомнав, би сакала и со leighton23, ariela09, mili4ka123, Viktorijaaa5... И со рецепционерката Summerlover оф скроз , многу мила ми стана