^ Aпсолутно се согласувам, да не остават мислам со часови ќе си правиме муабет за филмчиња, серии, миленичиња, планини, мафини, книги, чаеви.... Ама ја да ти кажам и Хипстер би ја земала (ако вети дека нема да не труе со цигари) , по наши мерки ќе да е.
Еве и мене форумов ми станува навика. На почетокот на темата прочитав дека имало некои идеи да се собереме сите и да се запознаеме. Па ајде да го направиме тоа. Што мислите?
Ветување ќе добиете ама дали ќе го исполнам тоа не знам За тебе тајгерче, ќе се потрудам, ај промис, ај промис!
Anonymous996 и Ketrin.Moon. Во присуство на ariela09. Daydream, исто би сакала. Листата е долга, но овие се на врвот.
Со Anonymous996 и Umbrella22, ми се допаѓа стилот на пишување. Со Hipster, ептен ми е интересна. Со leighton23 и iloveyou29, ептен ми се мили. Со tessie и Gordana10, зошто ги обожавам да ги читам.
Со simonna.a, Dog-lover, Someonespecial, leighton23, Lella, Chocolate.me и Hipica Многу ми се мили А и очекувам наскоро да се запознаам со сите Па не е фер бе, пола форум ги знае а јас не
Поголемиот дел сакам да ги запознам, сите се посебни на свој начин. Би седнала на кафица со Хипстер,мислам дека би ни тргнал муабетот И Лилитка би сакала да видам што појава е,онака виртуелно посебно добар впечаток ми остава
Би сакала прво да ги запознаам Trendafilka,Sumerlover,Nausicaa,Ketrin-moon,Chocolate.me,Karina8 ,потоа и останатите би сакала.
Први на листата ми е АнушкаНестле и Хипстерка. Потоа, Трендафилка, тајгерЛејди и Лилит. Секако, би се запознала со сите што сакаат и со мене.