Не сум долго време на форумов, но секогаш кога ќе наидам на мислење од Ariel, Tessie, Trendafilka, Hipica, Imelda и уште некои членки (не ми текнуваат никовите сега) ги читам до крај. Кај Ariel, Tessie и Hipica ми се допаѓа начинот на кој што размислуваат, Trendafilka по начинот како се изразува.. Imelda ми е исто така ептен интересна за читање, иако некогаш е дрска малце со коментарите, ама сепак, I like it! Епа тие се форумџиките со кои што би сакала да се запознаам!
На листата која секоја/секоја втора година бележи измени и дополнување (небаре некој законик ) ги ставам: Serafima, H.VAGA, DigY, stetoskop, Hipster, Agrona и Emotional123.
Иначе јас со сите сакам а најмногу со lunicka- жената ми е толку поучна навистина има екстра мислења кои обожавам да и ги читам, особено за нејзините дечиња, исто така сакам и АнаКатерина, Гордето, и сите реков
Теси и луничка Вака ,додека ве читам,ве замислувам .Двете имате некој за мене замислен лик....Теси со кафеава коса до раменици;луничка,шатирана(преовладува руса коса),бело лице,костенливи очи;....и двете на насмеани....
Навистина многу сакам да ја запознаам tessie ама онака ептен многу и да си се изнаправиме домаќински муабет. Исто така, сакам да ја запознаам Викица (Viktorijaaa5).
Јок драга моја си ме промашила.Јас сум ти закоравена бринета ,со малку синило во очите и бледило на лицето.Насмеана да ,денес сум...инаку во друг ден да не ти излезам на пат. Патем за запознавањето се сложувам. Катеринче и за тебе важи
Дали е мислите дека запознавањето би ја уништило магијата помегу вас што сега постои? Тогаш повторно не би можеле да бидете искрени бидејки се губи анонимноста, и едноставно ќе морате да ја ставите маската од секојдневниот живот, ма да некои не ја ни извадиле но тоа не е битно. Магијата е во тоа што не се познаваме и сите си создаваме својка слика за останатите како нам ни одговара. Што се однесува до прашањето кого би сакала да запознам? Би рекла дека има неколку особи кои би сакала да ги запознам но нема да ги откријам нивните никови за да ја зачувам нивната приватност а и љубоморна сум да не ми ги присвои некој, бидејки знаете дека јас што ќе одбера е навистина вредно за внимание и затоа нема да ви откријам.
Па не би рекла дека ова е апла покана за запознавање. Голем дел од нас се свесни дека oнаа драж која постои меѓу нас како виртуелни познаници ќе ја снема и ќе се претвори во поинаков вид на познанство. Темава повеќе си ја сфаќам како : „што би било кога би било“ односно кој според мислењата и дружењето ни` се допаднал до таа мера што би сакале да го познаваме и вон виртуелниов свет.