lana.del-rey - оти добро ни иде муабетот и многу ми стана драга Ana.Jones - неодамна ја приметив првпат во СДК и ми привлекоа внимание нејзините мислења, многу ми е пријатна за читање и ми личи на многу мила, позитивна девојка Serafima - зар има што да се коментира, мислам дека нема некој што не сака да запознае толку мило и добродушно женче Anouk - пријатна девојка ми е, една од најдрагите од друштвото на четот Спојлер Имам пишано неколку пати во темава ама што да праам, се некого заборавам, а и ми се зголемува листата на драги феминки...
И јас имам овде пишувано но би сакала да додадам уште неколку феминки Someonespecial ( одсекогаш си ми многу мила ) Viktorijaaa5 ( често се пронаоѓам во твоите мислења ) Elennaa ( баш ми стана интересна за читање во последно време )
hermosa poenta Madam-A и Gordana е онака би сакала да ги знам, оти се гледа од далеку дека се супер ликови.
* Ilusionist. Не знам каде се изгуби девојкава од кога тргнавме на факултет, баш ми фали на форумов да се помуабетиме. Илу ако ме читаш, доџи овамооооооо :geek:
И јас многу би сакала да се запознаам со MayDiamonds. Имаме исти интереси и плус премногу мила ми стана, па затоа мислам дека добро би се сложувале. Поздрав до тебе!