+ Papilon.Papi, Golden, psychic, Jenniffer, lana.del-rey, Nana19, CutieWithABeaty,lighting123, SomeoneSpecial, Viktorijaaa5 и мислам тоа е тоа, иако заборавив некои, но доколку ми текне ќе надополнам некогаш.
Dream-Girl,Papillon.Papi,Maria.Vampire,cute-32,tiph24,atala,QweenSM,Elissa,Anabelle.Amorette,BelieberYeah Има уште многу..затоа кога ќе ми текне ќе си се надополнам
Lana.del-rey, дојди на кафе. Те чекам. Со тебе земи ги и dream-girl,someonespecial, ketrin-moon,viktorijaaa5, barbie20, sweet-star и cvetetto.
Jenniffer Elissa Someonespecial Viktorijaaa5 Papilon.Papi, Golden Maria.Vampire cute-32 Anabelle.Amorette ,BelieberYeah Lana.del-rey Спојлер Едно чупе кое не е во листата,не го пишав намерно,бидејќи кај и да е ќе се запознаеме.Договорени сме
Anonymous996 poenta fatamorgana123 Lilit Abeja Emotional123 Annath Irreplaceable Daydream Viktorijaaa5 Hipica Hipster И секако... остварената желба - К Поздрав до f
Summerlover, девојката со којашто ептен се зближив и ми стана премногу мила. Некакo посебна ми е, моментално си ја чувствувам како најдрага виртуелна пријателка тука. Не се сомневам дека муабетот ќе ни биде како песна, и постојано исполнет со смеа.
Често мислам дека повеќе работи љубопитноста да се одгатне кој лик стои зад популарно корисничко име на форумов, а не за остварување близок контакт и пријателство. Јас целам кон личности со кои би имала заеднички интереси и ми делуваат пријателски. Имам неколку ама ако некогаш навистина изразам иницијатива да ги запознаам директно би ги контактирала во лп.