Мистериус и јас би сакала да ја запознаам. Дека е шкорпија па многу си се пронаоѓам во нејзините мислења. Исто и Трендафилче, Оззи и Сесилија. Преголема чест би ми било да ја запознаам Озбилна жена
ехе, има доста што сакам да ги запознаам: Тrendafilka,Lizalka,WildChild,Sesilija,Hipica,Echo,annnni, Shilea ...да не ги набројувам сите, ама има многу девојки што ме водушевуваат со постовите. до тогаш ќе си ги читкам тука
Офспринг,за тоа дека и јас би сакала да те запознаам нема потреба од зборови... Исто би сакала да ја запознаам и Хипица и Шилеа....
Аннни,Ани,Бројче,Ангелче,Гоу,Виккие,Мацуш,Лижалка,Трендафилка,Багуфче,Бајлд,Oфспринг... и мн други.Долг е списокот
Јас веќе запознав една од форумџиките- Душица-ск...Харизматична,насмеана...едноставно прекрасна.Анбиолоџикал систер како што вика Лижалка Исто така сакам да се запознаам со сите кои ме сакаат и почитуваат на форумот...
Има многу што би сакала да ги запознам од форумов ама дефинитивно прва на список ми е Лилит Секад ми се свиѓале нејзините постови и начинот на кој размислува
Па ајде бе луѓе што чекаме, дај да видиме кој е кој Уште малку има од летово ќе почнат после обврски...... кој е за собиранка јас организирам
Иначе заборавив прееска да напишам и тебе Лизалка сакам многуу да те запознаам , дека прочитав дека у борис си завршила и 100% се знаеме
и јас би сакала тебе да те запознаам а за муабетов ептен се сложувам ...и секако би ми било драго да ги запознаам сите форумџики што знаат да ценат пријателство , искреност и отворен муабет
Не бе сите сакаат да се запознаат а никој не с епријавува, ме разочаравте Јас и ти космополитен, кога сакаш
Не бре за Космополитен, туку за кафе и муабет. А може и Пригат, од портокал. Таман работа сега редно време за Космополитен да е.