^ кога видов дека си пишала на темава баш отворив да видам кого си сакла да запозаеш. Интересен лик ми делуваш. Онака авантурист. Весела. Оpen minded ... Да може човек да се изнаприча са тобом Не сум те наброила во претходно споменатите ама како одминува времето така имам мерак да ја проширувам листата на посакувани познаства Еве да си пишам официјално, би сакала да ја запознам и XstrongerX, можеби, некогаш, во иднина..
И јас тебе би скала да те запознаам Cutie . Исто така би сакала да ги запознаам poenta , Madam -A , Papikon.Papi , Anabelle Amorette , QueenElena, Elennaa , Someonespecial , Elissa , cute-32 . Ги заборавив и AnaKarenina и BelieberYeah .
Сега сакам сите од минатата листа и: -Snow-Star -Anabelle.Amorette -CutieWithABeauty -Cvetetto -lightning123 -Pink.Barbie -erica
Неодамна се регистрирав на форумов и кратка ми е листата (сега за сега ) Сакам да ги запознаам оние кои до сега ми оставија најдобар впечаток: sanja.burgundy Madam-A sunfemina duffi
Ketrin.Moon anuskaNESTLE Someonespecial Viktorijaaa5 Sadgirl21 Umbrella22 Leighton23 Jenniffer Anonymous996 Elennaa
Дури сега ја гледам темава после 4 години. Имено, сакам да ги запознаам: Doozy, Psyhic, Someonespecial,Rainbow, Rockafella и Serafima. Овие дами со своите мислења ми оставија посебен впечаток на форумов, поздрав и гушки до нив!
Psychic, Westlife, Valerin, Nezna28, fatamorgana123, Srckata28, Dream-Girl, Madam-A, Elennaa, CutieWithABeauty, Lella,K-Pozitiv, Papillon.Papi, simonna.a, Snow-Star Скромно
Anabelle.Amorette, Abeja, makedonkamak, sadgirl21, Marossa А секако да не ја заборавам и... наша М - Madam-A
erica,lightning123,Dream-Girl,Little Pinky,CutieWithABeauty...(ова лично бидејќи ги имам на фб) А сакам да си ја запознаам и QweenSM,Someonespecial и Anabelle.Amorette заедно да одиме на шопинг Спојлер не барам многу и другите,офкорс
Dream-Girl, Cvetetto, CutieWithABeauty, Papillon.Papi, Waffle-Girl, Anabelle.Amorette... Има и други, но некој ќе се изнасмее кога ќе види кои се, така да патент на уста.