Чудно јас осеќам сексуална тензија. Не сум сигурна како ќе ме сфати ама I'd hit that. Сакам да си се запознаам со Мадам (без А-то колку первезно звучи), многу сакам да имам финес пријателка како AngelofArh.
Сакам да си ја запознаам Мадам-А и Капетанот. А и секако, мојата Стронгер. Незаменлива си! Со тебе би зборувала со векови, и никогаш не би ми било доста.
Eee да знаеш како би тргнала тоа А-то, ама не даваат овие газдиве тука Инаку, капетанов изгледа се уште не ja открил темава, така да...можеме да си пишуваме што сакаме ееее Капетане, гледаш што ти прави редок машки примерок во глутница жени п.с. Стронги,
Мхм,па има многу ... Ама искрено би сакала и некое машко Ќе ти притреба можда Да си начекам прилика,поздравче до Dvolicen,те читам некое време,па и те анализиравме со една форумџика
Надежно Капетанов не чита, ама да немав дечко сигурно ке сакав да излезам со него. Многу искусен ми изгледа, па би дрмнала и една текила со него. Или 2. И би си отишла наутро без да му се јавам Инаку Мадам А и Абеја. Многу приземни и забавни се. Е нив би им ја раскажувала ноќта со Капетанот.
^ Мор да не ве кажам Ама искрено баш ме интересира каков ќе му биде коментарот кога ќе види, ќе биде во негов стил, капетански
Леле немој, имам посебна причина што не сакам да ги дознаам сочните детаљи, не знам да чувам тајни и може да биде опасно по живот. А за капетан омни, па голем е он, си знае што прави Ама стронгер е најјака, така самоуверено и директно му се упуцава на малиот, јас на негово место не знам што ќе направев, па уште и ако има женка малиот, е тогаш го папавте сите и он со вас. И јас сакам да ве запознаам сите вас што сакате да ме запознаете, па и тие што не сакате (да не мора да изиграваме детективи ), во некое ресторанче, со добра скара, винце, пивце и изворно музиче (ја као бик нели, хедонистички настроен)
Хеј, мирни, дечковци и сопрузи имате. Многу ми е мерак што оние ликови кои ми се забавни за читање и кои во некој паралелен универзум и ја би сакал да ги познавам лично, уствари и сакаат да ме упознаат мене. Абеја (мада она не ме спомна, ама знам дека сака) со сите свои сарказми по темине. Чка, пошто и` го испокрадоа муабетот за книгите и гаќичките што многу ми се бендиса. Мадам-А, јер увек пишуе ствари шо се на место. QweenSM, зашто очигледно знае да препознае квалитет, шо значи дека е паметна. Стронгер со целата таа своја самоувереност, да ја седнам од другата страна на масата и да гледам како црвенее од срам бидејќи форум и маса не е исто. Едино, не можам да разберам дали Самерлавер, што исто и` го читам секој пост у СДК, дали се придружува на честитките или не би пиела текили и пиво со нас?! Нормално, ова е само листа на членки кои напишале и се надоврзале на муабетот поврзан со мене. Секако дека има и други. п.с. Ако оваа дружина на феминки истомисленички достигне двоцифрена бројка, ќе морам ли да ставам слика од себе во „Модни критики“ или некоја друга соодветна тема? Не сум запознаен со правилата, затоа прашувам.