Таква сум, немам влакна на јазикот. Битно душата не ми е црна од влакна. И јас би сакала да те запознаам, ретки се луѓето со разум. Останува желбата да се запознаам со Стронгер и Абеја, првата оти е силна жена, а втората оти има јака смисла за хумор. Плус, Викторија5. И Зека. Пријатни се.
Someonespecial, Dala, Cka, DreamGirl, QueenSM, Viktorijaaa5, Snow-Queen, Papillon.Papi, Abeja, Elennaa, lunicka, Doozy... и уште многу.
Мојот список е следен: Gordana10 Anabelle.Amorette Lovely93 BelieberYeahh Elennaa Elissa EMoonlight Viktorii4e 1209 Kaley Nausicaa ozbilnazena QweenSM Serafima SnowStar Someonespecial Summerlover tessie TheBlueMoon Twinkles lunicka SV1911 cresa-jagoda natemila luci22 jagodka.18 imelda mims-89 anuskaNESTLE Abeja kala21 Peppermint Сите се прекрасни и многу позитивни
Marossa Зошто жената просто убива Скрос open - minded фин лик за муабет и отворена дружба. Воедно имам чувство дека има добра душа, и би била одличен пријател. Tessie - Затоа што е праведна, умна жена полна со мудри бисери, затоа и ми е задоволство да ги читам нејзините постови. Daylight - Чуден лик, во многу позитивна смисла на зборот. Настрана од постовите во тема ''религија'' со кои делумно се согласувам делумно не, сметам дека е добар, совесен и великодушен човек па затоа заслужува да биде вметнат овде. Karak - Кој ја начекал знае колку е кул женска, иако не е нешто честа на форумов у последно време. Сакам да ја запознаам бидејќи во некој дел од неа се пронаоѓам себе си. Luci22 - Откачен, забавен лик со кој делам заеднички интереси, и затоа сакам да се дружиме. Аnabelle.Amorette - Интересна девојка, шири позитивна енергија, исто така имам чувство дека би била супер другарка. Someonespecial - Искрена, нежна, отворена и мошне интелегентна за свои години. Девојка со визија и план. Имам чувство дека и приватно не носи брзи одлуки за битни прашања и е многу внимателна. Dream - Girl - Слободна во духот, топла во срцето, опива со својот детски дух и ме враќа назад кога бев нејзини години. Doozy - Поради одличните практични совети и реалниот поглед кон животот. КikaV - Интересна, весела девојка полна со шарм, зрачи со топлина и со неа никогаш не може да ви биде здодевно. 1209 - Поради добро аргументираните постови и умерената строгост. Стабилна, прилично либерална жена која знае точно што сака, и зошто, не подлежи на манипулација и цврсто се држи до своите ставови. Elenna - Koj може да не ја сака или да и замери? Смешни постови, на кои се газам од смеење. И тогаш кога очајно ми е потребна дневна доза хумор, доволно ми е да прочепкам низ нејзините мислења и да си ја вратам позитивната енергија преку насмевка. АziskaStrlenka - Речиси идентични причини како и Елена, само што неа ја имам и на чет па така дополнително си читам смешки. CaptainOmni - Интелегентен, стабилен момак, поседува аналитички ум. Еден од ретките на форумов кои не ја пречепкуваат единствено категоријата секс, туку се обидуваат и на други полиња да дадат по некој корисен совет. Секако, тука има уште многу други, а тоа што не сум ги навела не ги прави помалку битни за разлика од другиве, туку знаат дека (не)наведувањето би се должело единствено на мојата слаба меморија и ништо повеќе. Сите претходно наведени, се луѓе кои радо би ги запонзнала, ако сум во право за наведените карактерни особини. Просто затоа што сакам такви забавни луѓе и очајно ми се потребни дури и во приватен живот. Сметам дека сите се токму такви како што се претставуваат па затоа ги издвоив како особено драги.
Благодариме, јас нема да набројувам кои личности би сакал да ги запознаам од форумов, горе/доле тие може да се препознаат, плус со задоволство би ги запознал и тие што сакаат да ме запознаат
Срам ме било , стопати се дополнувам во темава, а не ми текнало да спомнам една прекрасна девојчица што во последно време ми стана исклучително драга - Valerin И јас тебе мнооогу би сакала да те запознаам мила!