мене сакаш јас многу сакам Далеронка да ја видам така од страна, и баш ми е криво што не отидов на појадокот на мост, ем и за дома во најлонче ќе си земев нешто за апнувачка. Има некои од феминките што ми се интересни и сакам да ги видам Someonespecial summerlover poenta Gordana tessie fighter и ozbilnazena.. Ехеее колку набројав
Мори па ај ќе напраиме низ градов некое кафе муабетче. Слушај сеа ќе те истепам, јас цел ден се буткав на мост за тебе, бааѓи потсобрав по тоа масите, ама ти не дојде. Срам да ти е.
U ARE THE ONE, U ARE MY NUMBER ONE, THE ONLY TREASURE I"LL EVER HAVE me naluti sto voopsto prasa, zarem se somnevase ?
Спешалка, Самерка, Лелка, Вале, Стршленка, Мароса, Барби, Капетанот, Мадам-А, Стронгер. Ајде друштво, ве чекам сите на ајвар. Има ли поубаво запознавање?
LuckyLuke,Tumbrl.123, nevermet18, elissa и многу други. Секако со задовлство би разговарала и со тие што сакаат мене да ме запознаат
Господинот, господин важен, @Captain-Omni Serafima, веднаш би скокнала да ја гушкам. Dream-Girl, секако. Уште никако да се сретнеме. Мис Cvetteto. и Papillon.Papi, заедно со Беки.
@Viktorijaaa5 @Adina многу сакам да ги запознаам а секако има и други ликови ко ми се интересни и баш сум љубопитна да ги видам.
Видов мор, ама јас сакам да напишам , а за поезија трууууууууууууууууууп посебно каде што има рима. Тие пишале пред моето да се појави.
Па веќе сме запознаени со тие што сме. Е сега ако е прашањево за во реалниот свет ( иако не е наведено ) тогаш, сега за сега немам некој посебно.
Било која девојка која што знае така добро да изруга и да те спушти подоле од гомно ко да она е родена со знаење..ќе те исмее пуздер ќе те направи,нешто како "Како можеш ова да го прашаш,како можеш ова да го кажеш и воопшто помислиш".Да ти биде страв да прашаш за мислење,совет или било што..Било која од тие девојки би сакала да запознаам во живо,чисто да видам што сурат се А исто така би сакала да запознаам девојка која што знае да ти даде таков добар совет мислиш она тоа го преживела три пати..чисто да видам од кого ние земаме совети.