@tessie (оти исто мислам/размислувам со неа) @Abrakadabra (културна, начитана, многу сакам такви ) @joy1 (да си ја имам до себе, да ми збори за бебе, за кашички..) @Val-Dim (очигледно сме иста генерација оти исти работи не мачат) @baba Rada (не е толку стара колку се прикажува па сум радознала да ја видам) @mims-89 (многу убава ми стои, ама има јазик на змивче... @Bridget (мислам дека е правник или судија во приватниот живот) на овие ми текна во моментов
@srcence1607 @Ketchup @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @Someonespecial ziveam so nadez deka ke bide eden den
Сакам да ги запознаам @mama89, @<3 pleza4e <3 и бубале, оти ми делуваат како многу храбри и силни жени, млади и секси мами. И да, и @mariz, @danichap и @espana, затоа што првите месеци од бременоста од нив научив се што ме интересираше, тука на форумов.
И фалаа за комплиментот па да ти кажам за силна силма сум.за млада 26години наполнив на 12_јули мислам не е многу.а за сексии сега може не сум баш секси но иначе лееле хахаха да се насмееме и искрено јас би сакала ама баш сите од труднички муабети да се собереме тоа бибилооо лудиницаа преубава дружба inlove:
@Bridget колку и да ми се различни мислења и ставови со неа некогаш, еден од омилените ликови ми е. Таа е директна ама со стил. и искуство. Би сакала таква особа да имам во живот покрај себе. @Serafima бидејќи е особа со чиста душа и срце, човек од доверба, бисер во денешно време @lunicka бидејќи е реална, приземна, бидејќи е човек! @bittersweet i @ozbilnazena бидејќи се опуштене. Мислам со нив би бил супер провод. Ај за сега толку, ама има уште омилени ликови. Ќе се навратам пак.
@Serafima следното доаѓање обавезно седнуваме на кафенце, да го изгушкам и малиот принц @Lady Phoenix затоа што е премногу креативна и полна со идеи, би можела да ме советува за многу нешта. @QweenSM по комшиска линија @ozbilnazena, @joy1
@Sanjichka007 @IronLady @Ketchup @anichka94 едвај чекам да ве видам,ќе биде во брзо време знам @joy1 верувам дека ќе имаме многу заеднички теми за разговор @Lady Phoenix и @Abrakadabra прекрасни сте ми и двете на моменти и слични Дали дека ве бива за исти работи па се надополнувате низ темите
@Pcelka94 затоа што имам многу ρаботи да и κажам, заедничκи теми...таа знае за што... @Serafima затоа што има душа поголема од планина и подлабоκа од оκеан
Многу би сакала да ја запознаам @crimson модерна, убава девојка и многу паметна. Исто така и @Bridget иако многу често е погрешно сфатена, јас ја обожавам.
@Someonespecial @Anabelle.Amorette @eliesaab @Elissa @Adina @vitamina најпрво овие девојчици,а после многуу други , листата е долга
Вие навистина мислите дека лугето се онакви како што ви изгледаат на форумов? Колку би сакала да можам да ви организирам една средба баш ме интересира какви би била вашата реакцијата кога ќе ви се сруши илузијата за лугето кои сте ги замислувале како паметни и екстра духовити..... Јас сум за тоа да си ја задржиме магијата на фантазијата затоа што и овие луге овде се исти како оние во нашето соседство, она што ги прави поинакви е нашата фантазија и тоа што ги идеализираме и ги замислуваме онакви какви што сакаме да бидат. Никако поинаку неможе да се објасни фактот што голем дел од нас поминуваат поголем дел од денот отколку со реални пријатели.
Па има повеќе личности, меѓутоа неа би ја ставил само во посебно мислење, Anouk Ако некад го види мислењево, ќе ја види и сликава, па можеби ќе и текне на неа
Намерно не ја тагирав, ако ме сака и она мене, колку и јас неа, ќе го отвори мојот профил и ќе го види ова мислење, кога некад и доколку некад се пушти во спротивно.......нема да заслужи да дознае иако си знае хаха