И јас вас златни мои иако Кукле се налутила и предомислила после Исто и најкреативните девојчици @Lady Phoenix, @Abrakadabra; и @vitamina, @Ginger^, @Jordanovska-K - ми изгледаaт како многу мили личности.
Би ги запознала : @Someonespecial , @Kukla994 , @Unfaithful18 , @srcence1607 , @Nikolovska94 , @vitamina , @Lady Phoenix , @Abrakadabra , @Ginger^ , @Daleron , @Anabelle.Amorette ... Сите би ги запознала но овие неколку се надевам.. Или пак со некоја девојка од мојов град
Би сакала сите да ве запознаам. Мили и прекрасни луѓенца! Први на листа ми се @Someonespecial @Valerin @Anabelle.Amorette @Rama . Секако тука е @simonna.a моја, со која верувам дека еден ден ќе ни се вкрстат патиштата и дека тој ден ќе нè болат стомаците од смеење и устите од зборување И тука се девојките и девојчињата кои многу би ми било мило ако еден ден ги сретнам: @Papillon.Papi @Mahidevranfan @GirlRose @LittleChili @Kukla994 @Lady Phoenix @Marossa @Dream-Girl @JollyGirl @Ginger^
@vitamina , @Mishela , @Anabelle.Amorette , @Kukla994 , @Valerin @Lilit @mirandaa @Rose96 @Marossa @Ginger^ @jovanovska94 @Someonespecial @Rama @Lady Phoenix @Daleron @okcenzi @crimson @marama @Nausicaa @Bridget .. (ако ми текне ќе допишам.)
@Kukla994 и бидеќи од пред долго време ве следам, но пред некое време се зачленив идоли ми станаа @Hipica и @Trendafilka, а всушност зошто Трендафилка не пишува повеќе на форумов, знае ли некој? А и Хипица ја нема..
И јас тебе пријателче, ептен Шо убаво би било да си се собереме еден ден сите златни луѓенца од четот...
Тргнав да ја тагнам @koritsaki кога гледам дека таа ме претркала. Многу сакам да ја запознаам во живо. Исто така и @LaraSolare, како и @Mishela имам добро чуство и интиуција дека не грешам во врска со нив. @Скопјетесакам исто така би сакала да го запознаам.