Сите кои сум сакала да ги запознаам малтене сум ги запознала, сум им била по свадби, сме терале ручеци и гости, ги обожавам сите до една. Последно ја запознав прекрасната @danichap и снаа ми најубава на свет, ќе заборавев и сватот, прекрасна фамилија.
Сега за сега ми впечаток ми оставија @referentka ,@Winter Lady ,@dvaangela,може понатаму и некој друг ке ми остави впечаток...
@Captain-Omni Јас овде сум само за да дадам совет и да пополнам време. Првично се зачленив за да добијам и јас некој совет но наместо тоа сите само осудуваат и навредуваат, па што ќе ми се такви? За запознавање си имам друг свет надвор од Фемина. Ако сум единствена, нека сум.
Ако многу сакаш да ме запознаеш може да ти дадам фб или слика од мене. Дружелубива сум јас.Што се однесува до мене би немала проблем со било кој да се запознаам, имам околу 20 пријатели од овде на фб.И некои што ме имаат тука во инбокс видено преку слики. Поздрав до тебе.
@Rama @Daleron , @referentka @Lady Phoenix @vitamina @Winter Lady @Bender Rodriguez @mirandaa @buba4e89 @tessie @Cka .. и многу други.
За да не ти ги изедеме сите чоколатца, нарачав и јас да ми донесат. Па да не идам со празни раце И @Annath обавезно ќе ја викнеме