Искрено сакам @crimson , @Rose96 @Lady Phoenix , @mirandaa и @srcence1607 Многу сакам нив да ги запознаам
Bre bre bre ima li nekoj so saka mene da me zapoznae , aa ljuboorna sum veke na tie vinter minter rose mose... Hhashhh. Se salam decki...
@Kukla994 @makgirl @koritsaki @Winter Lady @Petar80 @Glasna @rose60 @Adina @ddevojce @joy1 iiiiii....
Луѓе кои што ми оставиле впечаток со својата уникатност и креативност: @AngelOfArh, @Jordanovska-K, @MandyLane, @AnaKarenina, @bittersweet, @Doozy, @crimson, @danichap, @Sky-butterfly, @Mama25, @LaraSolare.
Najmila i jas tebe mnogu sakam da te zapoznaam i tie tvoi mali srcina da si poigraat so mojata najmila@Crna Dama ❤❤ @koritsaki ima i drugi ama najmnogu @Bridget bas sakam da vidam dali vo zivo e vaka ostra ili e dusha zena
Ce bidi mila zdravje vleto..inace so takvi kako @Bridget mozis mnogu poubavo da si pominis negoli kako nekoj sto pravat samo cile mile draga mazo kuco cuco a pozadi grb drugo ..ne site ali gi ima dosta takvi
@makgirl I ti obavezno i mimi bi sakala i dvaangeli mi stojat mnogu dobro se nadevam ne se lazam a posebno bi sakala @ninja35
@rose60 i jas bi sakala da te zapoznaam,neznam od kade si,no ako doagas nakaj kocani,ke pieme po edno kafe,a i jas imam since,ke si poigrat so tvojata princeza.Isto bi sakala da ja zapoznaam @DVAANGELA ,@eloves ,@buba4e89 ,@Joy, ima i drugi ne mi teknuva