@galapce @vitamina @joy1 за другите веќе имам кажано!! @galapce ти си ми една од оние најмирни и најмили членови на форумов и баш би сакала да те запознаам и во живо.И да знаеш дека имаш прекрасно синче @vitamina жената која што секогаш има нешто да каже баш би сакала да ја запознаам во живо исто така изгледа и на некој многу мила личност @joy1 кога би имала прилика тебе да те запознаам би те рекла да ја земеш и твојата кукличка зошто е слатка како шеќерче Поздрав до вас и продолжете да бидете такви
хахахаха телепатски сме поврзани значи и јас многу сакам и едвај чекам да те запознамм дарлинке моја убава
Jas site no ne bi stignala.zatoa prvo fala i jas tebe crna dama,potoa hristina ,bi sakala i tessie mnogu mi e draga
и јас сакам да се запознаам со тебе , ке ми биде задоволство да запознаам прекрасна личност како тебе
Јас имав оставено мислење дека сакам да ја запознаам @Trendafilka ,тоа беше на почетокот кога се зачленив и ве немав читано толку често,па сега освен неа сакам и некои други членови да запознаам. @cresa-jagoda @Bitter-Sweet @theowndemon