Многу се... но ајде кратко кажано сите оние со кои некогаш имам разменето збор-два овде или поздравено во СП, или се следиме на инстаграм и сл. Знаат кои се.
Хмммм епa aј и тукa дa си пишaм Епa вaкa сегa : -Би сaкaлa мнoooгу ете дa се зaпoзнaaм сo @<3 pleza4e <3 , @makgirl i @♡BuBaLe♡ секaкo и oни aкo сaкaaт
Многу многу сакам @♡BuBaLe♡ да ја запознаам и @referentka @Bitter-Sweet @Bozica1980 @ЈеленаЏиш е така фала пријатно
Јас сакам да се запознаам со сите што ме следат и ги следам, со сите што ми ставаат лајкови во темите со слики и со сите што ме сакаат.
Би сакала да ги запознаам @Madam-A , @LaraSolare , @Pirana , @Someonespecial, @koritsaki , @Daydream, @anastasijaki , @danichap ги има уште, но во моментот на нив се сетив, па најдобро е сите да ги запознаам
Нема да го имаш тоа задоволство. Колку и да делам мислења со тебе за многу работи и некогаш многу сум те почитувала како форумски лик, сега не би сакала да те имам во близина. Ни слични на тебе и твојот карактер (ако си иста како на форумов) јер ни те знам ни познавам, ама ти толку си дрска што дури и на невидено вака ме споменуваш, па што останало за тие што ги знаеш лично. За мои комплекси има кој да се грижи, ти гледај си во твојот двор. Инаку за тебе многу кажува и тоа што се искара со пола форум, многу работи ги земаш лично и при срце. Јас имам живот и проблеми така што не би се замарала со тебе или било кого овде. Биди жива и здрава, и со среќа во Дубаи ако одиш. Онтопик -никој.
Некој убав сончев ден.. скоро,не ептем скоро... ќе те поканам на какао. И Божа, @Bozica1980 сакам да присуствува. Може додуша и во Стокомак да се сретнеме. Кај саламите.. кај посебна.
Хаха фала @Роберт 7 Единствен лик од форумов што сакам да го запознам лично си ти. Многу убаво мислење имам изградено за тебе. Кога барем 10% од членовиве да беа како тебе, форумов би бил многу поубаво место за дружење. Се надевам еден ден дека ќе го испиеме тоа наше славно даБче