Абе ајдееее, некој сака и со мене да се запознае...мама миаа Макар и само за комплексите да е, може ќе се запознаеме некогаш Не знам зошто, ама мислам дека една феминка од Велес ја познавам ама од друго место..ако се препознае нека ми пише Јас сакам овие женчињава од фемина инстаграм да ги запознаам, да ги изгушкам што во 2-3 навечер ме тераат да јадам
I jas tebe mila. @Аlice @Someonespecial @Marick14 @Winter Lady @Ketchup @Lella @elimkd @Rose96 @QueenAnn I uste nekoj samo ne pamtam.Site ovie sakam vo zivo da gi zapoznaam. Mi teknaa -> @simonna.a
@Marick14 на некои твои мислења ми се има косата кренато, ама пак мислам дека би биле добри во тролање и пукање сеир заедно @Rose96 @LaraSolare @Artemission @koritsaki колку да им ги украдам шминките
Не верувам дека од мене ти се има кренато косата. Или си пиела Фанта Шоката или те удрило струја. Јас не тролам. Културен дечко сум.
@kjukli @buba4e89 @sagittarius57 @Sesil @Doozy @Crna Dama @srhsejbsk @Barbie20 @Someonespecial и сите женски со кои се дружиме во Ќошето Извинете ако заборавив некој @Someonespecial ми е позната од некаде може сум ја видела случајно,дека многу памтам ликови
Хмм, сега ме заинтересира баш Иначе и јас би сакала да те запознаам Ане, ептен си ми дружељубива и смирена, одма кога те приметив во младинското ќоше ми стана многу мила А и сите од таа тема
Лично не те знам сигурно,ама се мислам некаде те имам видено порано,па во Модни критики кога те видов позната ми беше @Someonespecial Нема што во Ќошето има најдружељубиви луѓе и @sofijanoka @Elissa @Kukla994 не ги тагнав а баш би сакала сите да ги запознаам