Ама како шо гледам децава само напразни желби како да си пишуваат. Инаку Кики јас би радо да запознаам црвенокоса некоја, одамна несум запознал таква. А ти со кого би?
Јас сакам да го запознаам prijatelot имаме премногу сличности дури и исто име имаме (се разбира на машки и женски род?) Премногу сме слични и ни оди муабетот
Би сакала да ја запознаам @Rama допира длабоко во мене со нејзините постови во темите сакам да кажам и што би му кажале. А баш би сакала да ја читам и во некои други теми
Една листа пишав веќе и некои личности од тие и ги запознав и многу ми е мило. до нив Сега би ја додала @elimkd
@shz ти благодарам! И јас би сакала да те запознаам,и јас те читам редовно и една од омилените феминки си ми Кој знае,ако доаѓаш накај Бт може и ќе пиеме едно кафе на Широк сокак
@Rama Ти благодарам на тебе и ти си ми една од моите омилени феминки, ми влезе во очи Охоо многу сме далеку, али ништа се незна можеби патот некогаш ќе ме одведе таму
Би сакала сите да ги запознам, сите да бидеме на некоја феминска луда забава...сите се различни, нема две исти особи на форумов(нема ни во светот)..од секого можам понешто да научам, од некој можам да се ваљам од смеење, од некој можам и отров да примам(но и тоа е добро за имунитет), некои ми се толку мили а ни сама не ја знам причината од каде потекнува таа милина што ми ја пружаат....Да, неможам да издвојам никого, секој е посебен и прекрасен примерок
Леле бабе хахахахаха јас со пушка ќе треба да дојдам, закани дека ќе ме скршат, убијат, претепаат добивав на форумов... хахахаха
Е аман де, не знам за тоа...но гарант било тоа само моментално празнење на електрицитет...ете и мене ХУНК не ме сака ама јас го обожавам со она негово препотентно однесување
Бабе да не си помирисала погрешно цвеќе Овде се толку обземени со,, анонимен,, една слика не ставаат, ти забава да организираш
А верувај и ние си те обожаваме (ваљда можам и во име на останатие означени да зборувам, затоа пишав множина ) И јас би сакала со тебе да се запознам, и со уште некои квалитетни (ретки) членови чии никови ќе ги пишам во следна прилика п.с. Сакав со многу повеќе членови да се запознам и за малку ќе ги означев тука, ама пред некое време ме оставија за отворена уста да ги читам па среќа не се изглуправ да ги означам