@КикиМаус @Winter Lady @joy1 , екипата во труднички, @baba Rada , @Gosh @Dust тие така ми се пријатни за читање како и многу други ама сега не ми текнува
Ја сакам да ги запознаам @Bender Rodriguez @Someonespecial @Sky-butterfly @Bitter-Sweet @Rama @fallenangel @Dust @referentka @Gosh @baba Rada @A-j-a @biGirl @rose60 ... сигурно заборавам некои што порано сме дискутирале, ама искрено сакам да ве запознаам и затоа и отворив таква тема
@EvAngelos Немам ништо против тебе или било кој друг член. Со тебе не сум била во дискусија (освен во темата за религија,каде што сме различни како земја и небо ) Ама кој знае,можеби некогаш и некаде ќе се најдеме во живо да дискутираме,бидејќи и јас сакам да запознаам драги луѓе од овде. Само засега не ветувам премногу
Uuu ne znaev deka nekoj sakal mene da me zapoznae Site od 40+ mi se mili na poseben nacin i site bi gi zapoznala Moze vo nekoj paralelen svet ke gi zapoznaam dragite... @DVAANGELA @referentka @joy1 @Bozica1980 @zhap4e @MilaP @fallenangel @V.odolija @Rama @PUPICA @BabaRada @evangelina.ina @EvAngelos nema da mi izbega ako se pogodime na isto mesto i vo isto vreme
Јас кажав и во темата дека ти е добра идејата за собиранка, али erm... неам уште храброст за такво нешто (после 4 години на форумов ) Иначе не сме дискутирале лично, ама те читам во последно време и си баш културен и на место, а и си ме насмеал многу пати
И јас би сакала да се запознаеме и лично и верувам ќе имаме прилика некогаш, за конкретнава средба (викендов ли беше, или следниот?) тешко поради обврските. Инаку следна прилика врло радо, немам проблем со форумските средби. Мене ми се супер работа. Имам некои убави пријателства од сличните
Мило ми е што сум дел од личностите кои сакаш да ги запознаеш , мило ми е што одсекогаш верував на тебе ,не ширеше никогаш негативна енергија,никогаш не започнуваш кавга на мирен начин дискутираш, ќе ми е мило да те запознаам , ама има прилика радо би
@Dust ,@Doozy ,@referentka ,@sanjaeva ,мажите од +/-40,@joy1 ,@Lady Phoenix ,@Sky-butterfly ,@Bozica1980 ,@Val-Dim..