@Crna Dama lady vampire некако ме заборави во постот Бај да веј @Erika.greeneyes и ја од кога го направив профилот не бев активна и се декларирам како нова Не е работата до прифаќање него до мислењата на личноста и сум многу добра во проценување (умре ѓупката што ме фалеше па сеа..) Сите ми се интересни ликови и знаат денот да ми го направат но кога ќе најдеш некој сличен на тебе е непроценливо Така да едвај чекам да пиеме кафе, алкохолол и све остално заедно.Кај мене, кај лејди, кај ерик некаде на плажа your choice. Ве сакам!
Се извинувам вака јавно што те заборавив се надевам простено ми е а иначе и јас едвај чекам да пиеме кафе сите заедно мило ќе ми биде многу, затоа што и двете сте ми многу мили. И не е битно каде, битно е да седнеме, така да јас сум за секогаш уште да се договориме остана. Ве гушкам и двете силно
А што викате на тоа сите три да пиеме и заедно да се запознаеме. Како некој вампирски клан. Или пак црната тројка Ве сакам најмногу
Може црната тројка да пијат заедно кафе тоа и ќе кажев, ми зема збор а иначе мила имаме барем нешто заедничко ете телепатски сме поврзани и двете хаха ве сакам и јас највекееее
Ерик ма зборувај у шифри сатанисти ќе не направат Кога ќе пиеме у живо ќе се договориме подетално за идните планови Едвај чекам стварно
хаха...каква чест е ова...некој да сака да ме запознае.....прва си што изразува ваква желба..па ќе се потрудам да стане реалност у новата година..
@Rama Во некои нејзини постови сум се пронаоѓала, со многу сум се согласила. Би сакала да го запознаам тоа прекрасно девојче.
@Bitter-Sweet @baba Rada @Ketchup @crimson @Rama @fallenangel @Crna Dama i veruvale ili ne @Згодно Момче hahahha
Со мало задоцнување се извинувам јас тек сега видов дека си ме означила, малце касно видов, ама битно видов не знам зашто не ми стигна нотификација дека си ме означила. Е небитно де и самата знаеш дека и јас тебе сакам да те запознам па така да чекам ете да се решиш млада дамо