И јас сакааммммм!! Ептен би ми било мило и драго да се запозаеме. Мислам дека имаме многу заеднички работи!! Те гушкамм
Повеќе ми имаат оставено убав впечаток, ама највеќе би сакала да се запознаам со Џоли. Интересна и штосна ми е, речиси со сè што има напишано се согласувам, и со мерак и ги читам мислењата. Среќни се тие што ја имаат за другарка
Случајно влегов во темава и видов што си пишала. Мило ми е што сум ти оставила таков впечаток Јас имам пишано... 2/3 од ФМЌ би сакала да ги видам што фаци се   (или лажам)
Баш сум фаца Ја Џолана сакам да си ја запознаем, ми треба некоја личност како неа да се смеам цело време @JollyGirl
И јас би сакала да ве запознам, мислам дека колку - толку имаме слични ставови, на иста бранова должина сме и баш ми е мило што е така
@Crna Dama и @КикиМаус ги запознав и се спријателив!! Засекогаш!! <3 Би сакала да ги запознаам: @Chanell* @LollySky @Dust @Someonespecial @JollyGirl
Одреден број на луге оставиле добро размислување за да имам добро размислување за нив. Но во блиска иднина ќе ја запознаам @Someonespecial Упс, темата беше "Кого сакате да го запознаете", како и да е мислам дека го дадов одговорот ПозЗ3³
Соте кои би сакале да се запознаат со мене со радост би ги запознала не можам да издвојам некој посебно бидејќи сите членови го одбележуваат форумот на свој начин и сите ми се подеднакво мили
Од форумов никого не познавам лично , до душа моментално, подобро ми е така Не дека нема добри членки,туку ете немам некоја желба.......
Во сите женски само јас машко во списокот на запознавање. Feeling: proud, Jaс сакам да ги запознаам @Mr. Right @cresa-jagoda,Бубале (не можам да ја тагнам) @JollyGirl , @Mr.Awesome, @Jas![/USER]
Ќе се запознаеме, не е проблем. Ќе споделиме фемина искуство. Нека дојдат и останатите тагирани па да направиме одлична собиранка. Сега за сега ниедна феминка не сакам да запознаам пошто и онака 90% од жените се јаки на тастатура и зад монитор, а во живо не би излегле на запознавање. Следствено на тоа нема што да искажувам пусти желби.