Ќе биде драга... Исто сакам да се запознаам со Сесилија многу и тоа, Трендафилка, Лилит, Јули (или Џули ) Јас веќе еднаш имам предложено собиранката да се деси во Велес Затоа што е центар на Македонија и од каде и да си, блиску ќе ти биде да дојдеш
Девојки мило ми е што и мене ме вбројувате во личности кои што сакате да ги запознете ама мислам дека така ќе се изгуби магијата. Друго е кога се запознаваат две девојки меѓусебно, а друго е кога има собиранка и некои што имаат по 1 пост доаѓаат да видат кој е кој. Или без разлика, и да се некои редовни форумџики, не е важно, факт е дека некој ќе дојде само за да види кој е кој. Барем јас така мислам- тоа ни е во македонските гени Јас сакам да го запознаам Зоки Поки, и да го прашам дали некоја веќе го има уловено Морав да редактирам- го “уловиле човекот“
јас иако се имам ,, контрено,, со сесилија сакам да ја запознаам исто сакам и бројчето мислам дека уште пред некој месец кажав дека ми се допаѓа, сакам и прити грл да ја запознаам што е така директна, ,,агресивна,, старфиш сакам да ја запознаам некако ми е иста во мислењата со мене и фемина90 баш пријатно ми делува, иако не сум нешто многу блиска на форумот со сите.. сепак тоа е желба
Лина јас па сакам тебе да те видам.Незнам зошто,но се мислам дека те знам. Како и да е да се надеваме дека некогаш ќе се видиме.
So Annath, najrealna mi deluva i mi se dopagase porano kako razmisluva ) A i ne sledev mnogu bas na forumov, vo poslednive meseci uste poslabo Inaku site ste super, ima sto da se procita i nauci . pozz do site
Не бе срце не седам многу на форумов само вака пред да си легнам кога ќе украдам време наместо да спијам па тука... биди поактивна да створам некоја слика за тебе и секако дека ќе сакам да те запознаам не само јас туку сите
Би сакала да се запознаам со Лилит највеќе, а и со сите останати,баш ме интересира кое лице се крие под секој аватар
лизалка......ози ангел....бројчето....ненушка....сузето......а со розита и со анннни се зна м веќе аааа и со тањичка сакам да се запознаам
мммммм.... уит ми?? нема проблем, кога сакаш! Јас досега не сум те следела по формуов, еве последниве денови те гледам дека си активна, можеби затоа што името не ми привлекло внимание ама штом сакаш да ме запознаеш ,мило ми е! Ќе биде!
цело лето не бев дома и никако не бев на интернет затоа сега с евраќам во нормала аимето знам дек повеќе ве плаши одколку да ве привлекува хахахаахах.баш би ми било мило да се запознаеме
ветувам дека повеќе ќе ве дружам а сакам и сузето да ја запознаам и ива-мици најмногу сега сакам да ја запознаам....еееее ја заборавив и карак