Јас сакам со тебе плус со мафијата од четот @PogbaPol , @filip4 , @simonna.a , @simonka93 , @CutePanda , @LittleChili @Kukla994 А од форумов со следниве топ 10 членови чии мислења нон стоп ги манијачам иако не им коментирам низ темите : @WildMk , @baba Rada , @SummerGirl , @Mr. Right , @Justicija, @Dust, @referentka , @cresa-jagoda , @RAF Camora , @vitamina
Не знаев дека ме манијачиш. И јас те читам редовно иако не си коментираме меѓусебно, со повеќето постови се согласувам со тебе. Особено за отворен брак!
Вие што сте изразиле обострана желба, се имате ли стварно запознаено? Он: @dayla @Purplelilac @Briar Rose @poenta Дајла има малку напишано, а се ми паднало в очи и ми привлекло внимание. Нема шанси да сретнам мислење од Дајла, а да не го прочитам. Прплецот затоа што е кул и интересна. Позитивна енергија за извоз. Брајар, затоа што и се восхитувам на умот и интелектот, на зрелоста и воздржаноста. Поента е многу мистериозна. Ми делува како повозрасна жена (сори ако си чупале, take this as a compliment ). Ми личи на човек што гледа многу повеќе во нештата од она што навистина се. Инаку, ако ги набројам сите што досега ми оставиле позитивен впечаток, листава би имала околу 30 форумски ликови. Па за да не го набројувам пола форум, овие што ги пишав имаат нешто специфично, нешто што е само нивно карактеристично, посебно ми 'мирисаат'.
@MarigoldA Thank you, I'm honestly flattered Мило ми е што имаш такво мислење за мене. И ти мене ми имаш оставено навистина добар впечаток со твоите квалитетни мислења
Ух си ме изненадила Мари со мислењево за мене Воопшто не се доживувам како таква, но секогаш е убаво да се слушнат убави зборови од една исто така кул и фина личност You've made my day
Не знаев дека ме манијачиш, сè до некни кога ми направи анализа Кога почнав да ти го читам мислењето претчувствував дека ме имаш и мене спомнато иако ми немаше стасано нотификација
Искрено, поласкана сум од мислењето Како нова членка, од почеток ги уловив интелектот и твоите квалитетните ставови низ темите. Продолжи така, редовно те читам Многу ми е мило што сум дел од листата на форумџики кои "посебно ти мирисаат" и сакаш од поблиску да го вдишиш "специфичниот мирис". Во однос на возраста, добро си ме проценила. Животното искуство и перцепцијата во корелација со карактерот создаваат мистериозна слика за мене што и други ја препознале, ама не успеале реално да ја проценат.
@MarigoldA да знаеш баш ме расположи, фала ти за mention-oв. Можеби не сум баш најприсутна, ама и ти ми падна веднаш во очи, а кога ме има, доаѓам да читкам ликови како тебе. Имај убава вечер женска.
Fala @mazikeen , simpatiite sto gi gais kon mene I zelbata za zapoznavanje da znaes deka se vzaemni Bi ja dodal jas tuka I @Anouk ,vo momentov na nea prvo mi tekna
Јас мислам 88% од форумов сака да ја запознае @WildMk , Овој форумски лик е како белиот тигар. Омразен од едната страна поради неговата убавина, неговата реткост, неговата моќ. Посакуван од другата страна поради неговата слобода , неговата храброст , неговата сила. Важно каде и да се појави во џунглата не можеш а да не го приметиш. Нема да остане заборавен како повеќето други. RAWWWW Инаку јас имам моја листа од тачно 7 луџе. АМА НЕ ВИ КАЖУВАМ. Нека ве копка , малце по малце
Прекрасно објаснето и 100процентно точно.....@WildMk треба да се избере за најдобар, најинтересен, најхаризматичен, нај нај член на форумов. Дефинитивно би сакала да ја запознам заедно со тебе лично